Fotó a múltból! Íme, Geszler Dorottya fürdőruhás címlapja 20 évvel ezelőtt

Geszler Dorottya szépségkirálynőből lett tévés.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottyára az ország leginkább a Játék határok nélkül című műsor csinos háziasszonyaként emlékszik, azt talán kevesebben tudják, hogy eredetileg a Táncművészeti Főiskolát végezte el táncpedagógus szakon.

Talán a mozgás szeretetének is köszönhető, hogy fiatalon is irigylésre méltó volt az alakja, ahogy az látszik ezeken az 1994-ből való fotókon. Ekkor egyébként Dorottya már a televíziónál dolgozott, hiszen alighogy harmadik helyezett lett az 1989-es szépségkirálynő-választáson, máris munkát ajánlottak neki a tévénél.

Vonalait egyébként máig őrzi: egy életmódváltásnak köszönhetően kiképezte magát pilatesoktatónak is, a mozgást örömmel ajánlja minden nőnek.

Fotók: Facebook/Geszler Dorottya Official, modellvilag.hu

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Játék határok nélkül

Nézd meg a közkedvelt műsor vezetőit régi és új képeken!

Ezt is szeretjük