Meglepő, mit árult el Geszler Dorottya - Közös múltja van a Mokka műsorvezetőjével
Geszler Dorottya lerántotta a leplet arról, hogy mi fűzi Istenes Lászlóhoz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya az 1989-es Miss Hungary harmadik helyezettje volt, a szépségkirálynő-választás után pedig műsorvezetőként láthattuk számos produkcióban. A Magyar Televíziónál kezdte karrierjét, ahol az évek során Istenes László is a társa volt.

Az ötvenéves sztárt a Mokka egyik januári adásában egykori műsorvezetőtársa látta vendégül, itt rántották le a leplet a nézők előtt arról, hogy ismeretségük több tíz évre tekint vissza. Nosztalgiáztak is kicsit az elmúlt időkön.

Geszler Dorottya Istenes Lászlóval is vezetett műsort 

Geszler Dorottya húsz éve vegetáriánus életmódot folytat, illetve szenvedélye a pilates, amit oktat is. Meg is látszik alakján, hogy ennyire tudatosan éli a mindennapjait, hiszen kirobbanóan jó formában van. 

geszler-dorottya-mokka
Fotó: TV2 Mokka

A Mokka műsorvezetője arról is faggatta Geszler Dorottyát, mit csinál most lánya, Laura, aki még kislányként él emlékezetében, hiszen sokszor hozta magával a forgatásokra, amikor együtt dolgoztak.

 - Laura már egyetemista. Madridban él, és ott is fog diplomázni, most írja a szakdolgozatait. Nagyon büszke vagyok rá, hogy nagyon jóban vagyunk, annyira jó érzés igazán közel állni hozzá - árulta el a barna szépség.

Így néz ki Geszler Dorottya lánya, Laura

Geszler Dorottya és Laura rengeteg mindent csinál együtt, az anya-lánya program mindig sokszínű. Külföldön a nyakukba veszik a városokat, szeretnek nézelődni. Bár az egyetemista lány örökölte édesanyja szépségét, nem kíván a szépségiparban elhelyezkedni. Képes összeállításunkban megnézheted Geszler Dorottya és lánya közös fotóit.

Ezt is szeretjük