Felismered a 19 éves Geszler Dorottyát? Gyönyörű volt a szépségkirálynő-választáson
Geszler Dorottya 1989-ben indult a Miss Hungaryn. Ilyen gyönyörű volt a szépségverseny fináléjában.

geszler-dorottya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1989-et írtunk, amikor 301-es rajtszámmal egy gyönyörű, barna hajú, fiatal nőt ismert meg az ország a Miss Hungary szépségversenyen. A 19 éves Geszler Dorottya feltűnő jelenségként tündökölt az Erkel Színház színpadán.

16-an indultak a koronáért abban az évben, de a zsűri csak egy győztest avathatott. Ugyan nem a műsorvezetőé lett végül az első hely, a legtöbb díjat mégis ő zsebelte be.

Geszler Dorottya a Miss Hungaryn

Gerlóczy Magdolna végzett a dobogó élén, a második helyezett pedig Bali Anita lett. Geszler Dorottya a harmadik helyen zárta a szépségversenyt, ezenkívül közönségdíjas lett, valamint bezsebelte a Telesport különdíját is.

Azokat a régi fotókat látva, amit az Instagram-oldalán osztott meg, egy pillanatig sem csodálkozunk azon, hogy mindenkinek felkeltette a figyelmét. Lélegzetelállítóan festett földig érő báli ruhájában, amelynek fekete, fűzős felsőrésze szexis megjelenést kölcsönzött neki.

A kommentelők is egyetértettek abban, hogy csodaszép volt a régi képeken. Akadt, aki azt írta neki, számára abban az évben ő volt a királynő.

Geszler Dorottya lányának esküvője

Geszler Dorottya az Instagram-oldalán számolt be lánya esküvőjéről. Laura még a nyáron ment hozzá szerelméhez, Bálinthoz, édesanyja az esküvőt hónapokig titkolta a nyilvánosság előtt.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük