A 49 éves Geszler Dorottya irtó dögös ruhába bújt a gálán
Geszler Dorottya közel az ötvenhez is bombasztikusan néz ki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya díjat adott át a 8. alkalommal, új névvel és logóval, a Bálnában megrendezett a Just Clear Award Gálán.

Az elmúlt években FitBalance Award Gála néven megismert népszerű szakmai rendezvényre a hazai fitnesz-, wellness- és üzleti világ meghatározó szereplői, valamint a média és a közélet kiemelkedő személyiségei kaptak meghívást.

Geszler Dorottya díjat adott át

Magyarország egyetlen fitnesz és wellness díjátadóján Geszler Dorottya Az év legfittebb színésznője díjat adta át Köllő Babettnek.

geszler-dorottya-kollo-babett
Fotó: Puzzlepix/KUNOS

Geszler Dorottya, aki az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson a harmadik helyezett lett, májusban ünnepli a kerek 50. születésnapját, de ezt csak kevesen mondanák meg róla.

A cikk az ajánló után folytatódik

A gálán egy szegecsekkel díszített, testhez álló, fekete ruhát viselt, ami megmutatta, milyen bomba formában van. Megjelenését a Tórizs Hajnalka által készített fejdísz tette fejedelmivé.

geszler-dorottya
Fotó: Puzzlepix/KUNOS

Irigylésre méltó alakját a rendszeres mozgásnak is köszönheti. Kilencéves korától táncol, az Állami Balett Intézetbe járt, majd a Táncművészeti Főiskolán szerzett pedagógusi diplomát klasszikus balett-társastánc szakon. Elvégezte a Fitness Akadémiát, majd különböző Pilates-tanfolyamokat - 2007-ben Kaliforniában is részt vett képzéseken.

A 2020-as Just Clear Award Gála sztárjai

Tolvai Reni volt a szerda este 8. alkalommal, új névvel és logóval, a Bálnában megrendezett Just Clear Award Gála egyik legdögösebb sztárja. Az énekesnő Magyarország egyetlen fitnesz és wellness díjátadóján a zenekarával lépett fel. Képes összeállításunkban megnézheted az est legcsinosabb sztárjait.

Ezt is szeretjük