Geszler Dorottya közel az 50-hez is gyönyörű - Szexi estélyiben mutatta meg alakját

Geszler Dorottya szépségéből semmit sem veszített.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya májusban ünnepli 49. születésnapját, ám sokan el sem hinnék róla, hogy ennyi idős, éveket letagadhatna a korából a népszerű műsorvezető.

Geszler Dorottya remek formában van

Már fiatalon is meseszép volt, nem is csoda, hogy az 1989-es Miss Hungary szépségversenyen a döntőbe is bejutott, végül ő lett a harmadik helyezett. Ugyanebben az évben kezdett a Magyar Televíziónál dolgozni műsorvezetőként. Fiatalkori bájából mit sem veszített, ráadásul az alakja is tökéletes. Nemrégiben egy dögös, dekoltázsát kiemelő estélyiben fotózták, és a felvételt Instagram-oldalára is kitette, ahova érkeztek a pozitív kommentek: "azt a mindenit, de szép vagy, mint egy festmény", "nagyon jól áll ez a ruha, mintha rád öntötték volna, szép vagy!", "bámulatosan csinos vagy" - írták neki a kedves hozzászólásokat.

A sztár rajong az estélyikért. A huszadik Story-gálára például egy olyan Natali Koval-ruhát választott, mely szépen kiemelte nőies idomait.

geszler-dorottya-story-gála-2019-1
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A februárban rendezett Just Clear Fitness Wellness Award Gálán ő volt az egyik legszexibb sztár ebben a fekete, testhez álló darabban.

geszler-dorottya
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Természetesen rengeteget tesz azért, hogy bomba formában legyen, sokat sportol, számára a Pilates vált be a legjobban, oktatóként is dolgozik. Bevallása szerint, amint megismerte ezt a mozgásformát, tudta, hogy neki ezt tanítania is kell, nemcsak csinálni.

Geszler Dorottya lányából gyönyörű nő lett

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Geszler Dorottya egy szem lánya, Laura.

Ezt is szeretjük