Friss hír! Elhagyja a sorozatot a Jóban Rosszban színésznője
Gesler Lili Németországban csinált karriert, most azonban otthagyja sikerei helyszínét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 31 éves Gesler Lili neve a Jóban Rosszban című sorozatból lehet ismerős, ahol néhány epizód erejéig Kardos doktor kislánya, Lili édesanyjaként tűnt fel.

A színésznő számára az igazi hírnevet azonban sokkal inkább külföldi sorozatok hozták meg.

Neki írták a szerepet

Jelenleg Németországban él, ahol akkora népszerűségnek örvend, hogy már az utcán is felismerik.

- Az emberek érdeklődése nagyon erős, ha elmegyek bevásárolni, sokszor leszólítanak. Nagyon kedvesek, de fura érzés, hogy mindez egy idegen országban történik velem - mondta el az RTL Klub Reflektor című műsorában.

Jelenleg a Sturm der Liebe című szappanoperát forgatja, amely olyan sikeres, hogy összesen 20 országban vetítik. A sorozat készítői kifejezetten számára írták a szerepet, Elena Majorét, a szép szerb lányét.

Ennek ellenére más tervei vannak, és nyár végéig egy komoly fordulat következik be az életében: augusztus végén kiszáll a sorozatból.

- Ez a saját döntésem, mert úgy érzem, megtanultam mindent, amit itt meg lehetett tanulni. Ez egy fantasztikus tréning és lehetőség volt, általa népszerűségre tettem szert Németországban, de tovább szeretnék fejlődni - mesélte.

Családalapításon gondolkodik

A több nyelvet beszélő, a Bécsi Színművészeti Egyetemen diplomázott fiatal tehetség elmondta, már hét éve él boldogságban férjével, aki olyan rugalmasan kezeli felesége hivatását, hogy mindenhová követi őt.

- Nyitott vagyok mindenre. Nagyon jól érzem magam Németországban, de ha Argentínába hívnak, akkor oda megyek. Imádom azt, hogy bármi lehet, és bármi megtörténhet - árulta el.Arra a kérdésre pedig, hogy tervez-e a közeljövőben gyermeket, csak annyit felelt titokzatosan, hogy a családalapítás már tervben van.

Fotó: geslerlili.szinhaz.org

Ezt is szeretjük