Meghiúsult az esküvő! Gergely Róbert ezért nem veszi el fiatal kolléganőjét a nyáron

Lefújta júniusi esküvőjét Gergely Róbert és 24 évvel fiatalabb párja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghiúsult Gergely Róbert júniusi, a Maldív-szigetekre tervezett esküvője - derült ki az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorának mai adásából.

Az 55 éves sztár és 24 évvel fiatalabb párja nem lefújta az esküvőt, hanem kénytelenek voltak elnapolni azt.

Egzotikus helyszín

Az Emanuelle című dallal elhíresült Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea hat éve alkotnak egy párt. A Gergely Teather igazgatója és a 32 éves színésznő kapcsolatának annak idején a nagy korkülönbség miatt sokan nem nagy jövőt jósoltak, de ők rácáfoltak a pletykákra: nemcsak a színpadon, de az életben is egy párt alkotnak.

Három évvel ezelőtt a lánykérésre is sor került, a színész pedig 2013 karácsonyán közölte a családjával - köztük 21 éves egyetemista fiával, Simonnal -, hogy júniusban a Maldív-szigeteken feleségül veszi Tímeát. 

Azért döntöttek az egzotikus helyszín mellett, mert ott eltölthetik a nászútjukat is, így pénzt spórolnak. A nyári esküvő azonban most meghiúsult, mert a trópusi álomlagzi helyszínét elmosta a víz, árulta el a pár az RTL Klub reggeli műsorában.

Meghiúsult esküvő

- Nem voltam elég körültekintő. A 21-es szám számomra mindig szerencsét hozó, emblematikus szám, ezért kinéztük magunknak június 21-ét. Azt gondoltuk, ez lesz a legideálisabb, hiszen a színházi évadnak már vége van, a következő évad pedig még nem kezdődött el. Csak annak felejtettem el utánajárni, milyen az időjárás. Aztán felvilágosítottak, hogy Robika, akkor monszun van, és éjjel-nappal viharos eső - mesélte Gergely Róbert.

- Kérdeztem akkor, hogy mi az ideális időpont. Erre azt mondták, december, január, február és március, tehát éppen a mostani időszak, az meg nekünk nem jó, mert próbálunk. Akkor úgy gondoltuk, változtatunk: a helyszínen talán nem, de az időponton igen - folytatta.

Az énekes-színész családjában egyébként a kis létszámú esküvők a megszokottak, míg Némedi-Varga Tímea rokonsága nagy lagzikat szokott tartani. Az esküvőjükön azonban csak ketten lesznek, utána lesz csak egy kis összejövetel. Itthon is kell egyébként tartaniuk egy polgár esküvőt, hogy hivatalosan is elismerjék majd a házasságukat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A pár jelenleg nagyon elfoglalt, azt is elárulták, hogy soron következő új előadásuk miatt a stúdióból éppen egy fotózásra mennek.

- Március 26-án lesz a premierje a legújabb darabunknak, amelyet pont 75 évvel ezelőtt mutattak be Magyarországon. A Paprikás csirkét nem kisebb színészeknek írták, mint Gombaszögi Ella vagy Kiss Manyi. Timi éppen utóbbi szerepét fogja játszani. A mostani produkció címe Paprikás csirke, avagy stex és New York lesz - mondta Gergely Róbert.

Fotó: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Ezt is szeretjük