Gelencsér Tímea és nővére nagyon hasonlítanak – Hajni is gyönyörű, mint a szépségkirálynő
Ők Gelencsér Tímea lánytestvérei, Hajni és Orsi.

Gelencsér Tímeát 2016-ban ismerhette meg az ország, amikor a Miss World Hungary koronája a fejére került. Ugyanebben az évben ő képviselte hazánkat a washingtoni világversenyen, ahol előkelő helyen végzett, bejutott a legjobb húsz közé. 

2019-ben új oldalát mutatta meg a közönségnek, az Exatlon Hungary című vetélkedőben bebizonyíthatta, milyen kemény csaj. A 2020-as év is tartogatott kihívásokat a számára, a Dancing with the Stars versenyzőjeként kiderült róla, hogy tehetséges táncos. 

Gelencsér Tímea nővére, Hajni

Bár az elmúlt esztendőkben sok mindent megmutatott magából, a 26 éves szépségkirálynőnek még vannak meglepetések a tarsolyában. Például kevesen tudják róla, hogy két gyönyörű lánytestvérrel büszkélkedhet.

Nővérei, Orsi és Hajni két, illetve egy évvel idősebbek nála. Bár mindannyian hasonlítanak egymásra, utóbbival szinte ikrek is lehetnének. Bájos mosolyuk és kék szemük is megegyezik, egyedül hajszínük alapján lehet megkülönböztetni őket.

A mozgás szeretete szintén családi örökség. Hajni az ELTE sportmenedzser szakán végzett, és személyi edzőként dolgozik. Amikor feltűnik húga Instagram-oldalán, a kommentelők rendre elájulnak a külsejétől, sokak szerint ő is könnyedén megállná a helyét bármilyen szépségversenyen.

A szépséges sztár mindig szívmelengető szavakat fogalmaz meg, ha testvéreiről ír. Négy évvel ezelőtt a Facebookon így jellemezte a kapcsolatukat.

"Nagyon hálás vagyok, hogy a sors Őket szánta nekem, nem is tudnám elképzelni másként. Természetesen nálunk is vannak kisebb nézeteltérések, de maximum öt percig tartanak, hiszen mindannyian egyetértünk Lisa Jewell idézetével. "Testvérek. Micsoda isteni adomány! Ezt sose vegyétek magától értetődőnek! Adjatok hálát érte mindennap! Vigyázzatok egymásra!"

Sztárok és szép húgaik

Képes összeállításunkban több magyar sztár gyönyörű, ritkán látott lánytestvérét is láthatod. Íme Dundika, Berki Mazsi és Kulcsár Edina szépséges húgai.

További részletek

Ezt is szeretjük