Felismered Rex felügyelő gazdáját? Gedeon Burkhard közel az 50-hez így néz ki

Gedeon Burkhard, Rex felügyelő gazdája egy magyar tévéműsorban szerepel.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Rex felügyelő hosszú évekig az egyik legnépszerűbb sorozat volt a magyar nézők körében. A németjuhász rendőrkutya gazdáját az első négy évadban még Tobias Moretti alakította, a negyediktől az ötödik évadig pedig a sármos Gedeon Burkhard, akibe sok női néző belehabarodott. A színész 2007 és 2008 között a Magyarországon szintén sikeres Cobra 11 című sorozatban is szerepelt.  A színész ma már 48 éves, hajában már több az ősz hajszál, mint a sötét, de még mindig nagyon sármos. 

Ezt bárki megállapíthatja, aki friss fotóját megnézi. A képen Hajdú Péterrel látható, aki az Esti Frizbi című műsorába hívta meg a német sztárt. 

Hajdú Péter az Instagram-posztjával egy időben a Facebookon bejelentette, hogy az Esti Frizbi befejeződik az ATV-n, szeptembertől már nem találkozhatnak vele a csatorna nézői. A műsorvezető azt írta közösségi oldalán, hogy szép másfél évet tudhat maga mögött, köszöni a lehetőséget az ATV vezetésének. 

"Hajdú Péter másfél évet töltött az ATV-nél, műsorai rendkívül sikeresek. A műsorvezető és a csatorna közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól. A Frizbi Műsorgyártó Kft.-nek nincs tartozása, és a felek között nincsen anyagi vita. Az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn, a szokott időben, vasárnaponként este 21.00-kor" - áll a csatorna közleményében. 

Hajdú távozásának hírével kapcsolatban az ATV vezérigazgatója is megszólalt, aki azt mondta: "Hajdú Péter műsorai nagy nézettséget hoznak, a csatorna köszöni Péter és cégének munkáját". 

A Bors ugyanakkor ma reggel azt írta, a Heti Napló munkatársai szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak együtt dolgozni Hajdú Péterrel. Az egyik oka anyagi jellegű: a lap értesülései szerint Hajdú többször is késve utalt a stábnak, pedig az ATV pontosan kifizeti a Heti Naplót is gyártó Frizbi Műsorgyártó céget. Hajdúval Sváby András viszonya is megromlott, aki ezt a lapnak nem cáfolta, de az ügyben nem kívánt nyilatkozni. 

Az elmúlt egy évben számos ismert tévés csatlakozott az ATV-hez. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a tévések, akik 2017-ben már az ATV képernyőjén köszöntötték a nézőket.  

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük