4 év után lett vége! A magyar énekes végleg elköltözött feleségétől
Gáspár Laci hamar túltette magát a szakításon, máris egy titokzatos idegen nővel látták.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Új életet kezdett Gáspár Laci. A megasztáros énekes alig pár hónapja költözött el második feleségétől, és úgy tűnik, mostanra már túl is tette magát a szakításon.

Egyedülálló apaként is boldog és sikeres. Sokszor vannak nála a gyerekek, ilyenkor Laci teljesen ellátja őket, profin pelenkáz, sőt, még a stúdióba is elviszi lányát és kisfiát. Persze ő is szeretné megtalálni a boldogságot, ami talán már nincs is olyan messze.

Jó a viszonya a volt feleségeivel

Mostanában minden idejét a munkával és a gyerekeivel tölti. Az énekes azt mondja, ha nála vannak a gyerekek, akkor nagy a pörgés, de ezt egyáltalán nem bánja, mert szeretne jó apa lenni.

Mint mondja, jó kapcsolatot ápol volt feleségeivel, szerinte ez fontos, hogy ne legyen civakodás, mert a gyerekek csak így lehetnek igazán boldogok.

- Sokan azt mondják, hogy ez a munka rovására megy, de én éppen az ellenkezőjét tapasztaltam, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Nekem az a fontos, hogy sok időt tölthessek a gyerekeimmel - mondta el a TV2 Aktív című műsorában az egykori megasztáros.

Szívesen viszi magával a gyerekeket mindenhova, állítja, velük még ismerkedni is lehet. Az énekes nemrégiben költözött külön feleségétől, azóta mindketten keresik a szerelmet.

Nem jönnek újra össze

Az újságokban felröppent ugyan a hír, hogy talán még újra egy család lehetnek, Gáspár Laci azonban cáfolja ezt.

- A volt feleségem most is azt mondta, hogy ha három napig nálam lesznek a gyerekek, akkor kimozdul kicsit, elmegy ismerkedni - mesélte a zenész.

A megasztárost egyébként egy idegen nő társaságban látták nemrég. Laci nem tagadja, hogy ismerkedik, de kezdődő kapcsolatáról többet nem árult el.

Ezt is szeretjük