Fotókon Győzike felújított villája! Ekkora luxus láttán felháborodtak a nézők
Gáspár Győző luxusháza láttán sokan kiakadtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Először és utoljára mutatta meg kőfallal körülvett luxusotthonát Gáspár Győző. Az 1700 lelket számláló Nógrádmegyeren Győzikéék fényűző villája kitűnik a falu szerény házai közül, a Fókusz stábjának nem volt nehéz megtalálnia. A kívül teljesen felújított épületet és kertet bármelyik külföldi sztár is megirigyelhetné.

Ez a pazar környezet már csak azért is meglepő, mert Gáspár Győző és neje, Bea továbbra is szerepelnek a nagy adótartozók listáján, ahova azok kerülnek fel, akiknek az adótartozása meghaladja a 10 millió forintot, és ez legalább 180 napon keresztül fennáll. Nem is csoda, hogy a nézők felháborodottan kommenteltek, miután meglátták, hol él Győzike.

"Rajta van a nagy adósok listáján és nem tudják behajtani rajta? Mert nem akarják! Ne magyarázzon Győzi, hogy megkereste tisztességgel azt a pénzt amit a házra költött, mert ha így lenne nem lenne adótartozása. De gondolom annyi esze volt, hogy nem az ő nevén van az ingatlan, így abból nem tudják behajtani rajta a tartozását" - írta egyikük.

"Hol vannak a kőkemény NAV kommandósok? Miért nem rohanják le a házat? Az ő adótartozása az ő vagyona? Itt nem lehet keménykedni? Az adóbehajtás lenne az első! Felzárkóztatás, munkahelyteremtés, ezt hallgatjuk folyamatosan. És akkor a videó, hogyan kell éldegélni!" - így egy másik.

- Abból élek, hogy december óta nem forgatok egy centit se, és édesapám segít nekem, illetve édesanyám azzal, amit itt hagyott nekem, abból élek. Nincs munkám. Hívtak, hogy menjek forgatni, jelenleg még nem érzem azt, hogy én erre most érett vagyok. Nekem sok volt ez a 14 év egyhuzamban - nyilatkozta az RTL Klubnak arról, miből is él.

Elképesztő luxus! Így néz ki a magyar sztárpár otthona

Itthon nem dívik, hogy a luxuskörülmények között élő sztárok megmutatják, hol laknak. Több híresség azonban kivételt tett. Nézd meg a hat legpazarabb sztárlakást!

Ezt is szeretjük