Gáspár Zsolti elvált a feleségétől: májusban házasodnak össze újra
Gáspár Zsolti 26 éve van együtt két gyermeke édesanyjával. Filoménával egyszer már elváltak, 2023-ban viszont újra összekötik az életüket.

gáspár-zsolti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy a Gáspár családot egy ország ismeri, Gáspár Győző testvérének párját és gyerekeit csak ritkán szoktuk látni a nyilvánosság előtt. Gáspár Zsolti annyira óvja a szeretteit a nyilvánosságtól, hogy még beszélni sem szokott sűrűn róluk.

Gyermekei édesanyját, Filoménát még sosem láthatta a nagyközönség. Kapcsolatuk 26 évvel ezelőtt kezdődött. Korábban már oltár elé álltak, de el is váltak. 2023 tavaszán viszont ismét kimondják az igent.

Gáspár Zsolti válása

Régóta tervezik, hogy újra összeházasodnak, ám az elképzelésüket a koronavírus-járvány alaposan átírta. Mivel népes a famíliájuk, nehéz összeegyeztetni, hogy minden unokatestvér és nagybácsi el tudjon jönni.

zsolti
Fotó: TV2/Farm VIP

- Májusra tűztük ki az esküvőt, és a tanyán szeretnénk megtartani. Sátrak lesznek felállítva, a vendégek pedig szalmabálákon fognak aludni, hogy átérezzék, milyen egy vidéki lagzi - ecsetelte a Hot! magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

450-re becsülték a rokonságot, de ezenfelül még kétszáz főre számolnak, hogy bárki elmehessen, aki szeretne bekukucskálni a lakodalomba. A Farm VIP házigazdája azt is elárulta, párja miért nem akar szerepelni a nyilvánosság előtt.

zsóti
Fotó: TV2/Farm VIP

- Megmaradt egyszerű királylánynak, nem szereti a csillogást-villogást. Az esküvőn látja először a nagyközönség, amiből volt is vitánk, de remélem, az oltár elől nem szalad el.

Szerinte azért működik jól hosszan tartó kapcsolatuk, mert már félszavakból is megértik egymást. Gáspár Zsolti mottója, hogy mindig engedni kell az asszonynak, legyen úgy, ahogy ő szeretné.

Gáspár Zsolti ritkán látott gyerekei

Gáspár Zsoltinak először egy lánya született, Gabica, akit négy évvel később az ikrek követtek: Nikol és Nikolasz 2022 augusztusában lettek 21 évesek.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük