Gáspár Virág lila estélyiben pompázott párja mellett: mintha egy divatlapból léptek volna ki

Gáspár Virág fantasztikusan nézett ki az esküvőn. Két estélyit is felvonultatott az eseményen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Virág a hétvégén esküvőre volt hivatalos: a 19 éves lány egy csodaszép, lila estélyiben ment a lagzira, őt és kedvesét édesapja fotózta le az eseményen.

Gáspár Győző több képet is készített lányáról és Krisztiánról. Az egyiken a kisebbik Gáspár lány csábosan pózol a kamerába, míg a másikon romantikus csókot vált a fiúval.

Gáspár Virág lila estélyiben

A szerelmesek úgy festettek, mintha csak egy divatlapból léptek volna ki. Virág földig érő ruhája kiemelte karcsú alakját, Krisztián hófehér szettje pedig kellően elegáns volt egy ilyen eseményhez.

Nem csak egy ruha-összeállításban mutatták meg magukat. A divatot tekintve dupláztak, átöltöztek a templomi szertartás után. A lakodalmon egymáshoz passzoló outfitben jelentek meg.

Gáspár Virág ide is estélyit húzott, amelynek felső részét rózsaszín tollak bolondították meg, és tették szexisen nőiessé az összhatást. Párja is a kék és pink színkombinációra szavazott, öltönyszettje ezekben az árnyalatokban pompázott.

Gáspár Evelin párja

Képes összeállításunkban megnézheted, Gáspár Evelin milyen dögös volt az első nyári randijukon, valamint további romantikus fotót mutatunk róla és Attiláról.

Ezt is szeretjük