Gáspár Győző eleinte ezért utálta Beát: így lett az ellenszenvből szerelem
Gáspár Győző és felesége az óvoda óta ismerik egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés olyan házaspár van a magyar sztárok közt, akik kapcsolatát olyan mértékben nyomon követhette a közönség, mint Gáspár Győző és Bea asszony. 2005-től a Győzike Showban, 2013-tól az Édes Életben lehettünk szemtanúi, hogy civakodik és békül ki a sztárpár.

Bár megvoltak a maguk hullámvölgyei, mindig megtalálták a módját annak, hogy elsimítsák a nézeteltéréseket, így 2020 júniusában már a 27. házassági évfordulójukat ünnepelhették. A showman Instagram-posztjában megható sorokkal emlékezett meg a jeles napról, emellett több alkalommal is versben foglalta össze érzelmeit a feleségével közös fotóik mellett.

Gáspár Győző és Bea találkozása

Az ismeretségük jóval korábbra tehető oltár elé állásuknál. Hamar összefonódott az életük, hiszen egy településről, Salgótarjánról származnak: már az óvodában is egy csoportba jártak, majd az általános iskolában padtársak lettek. 

Ekkor indult el kettejük közt valami, bár azt még korántsem lehet romantikus jelzővel illetni, ugyanis Győzike eleinte ki nem állhatta az osztálytársát.

- Egy padban ültünk, és utáltam őt, mert anyám mindig vele példálózott, hogy Bea milyen jó tanuló. Persze én voltam a rossz - mesélte a Kiskegyed magazin interjújában 2020 júniusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A gimnázium ideje alatt elsodródtak egymás mellől, ám a sors közbeszólt, évekkel később újra összehozta őket. 

- Éppen buszra szálltam fel Salgótarjánban, és megláttam őt, mivel csak mellette volt hely, kénytelen voltam oda ülni. Elkezdtünk beszélgetni, és nagyon megtetszett a szép arca, hogy mindig mosolygott. Randira hívtam, és hamar felpörögtek az események, 18 éves korunkban össze is házasodtunk.

Gáspár Evelin és Gáspár Virág párjaikkal

A kép nemcsak azért számít különlegesnek, mert Gáspár Evelint és Virágot sosem láthattuk még közös felvételen udvarlóikkal, hanem azért is, mert Gáspár Bea 2021 decemberében arról mesélt a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában, hogy a két lány éppen a fiúk miatt nincs jóban.

Ezt is szeretjük