Gáspár Evelint plasztikával vádolják - Az esti műsorban tiszta vizet öntött a pohárba
Gáspár Evelin üzent azoknak, akik szerint feltöltette az ajkait.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin a magyar tévénézők szeme előtt nőtt fel, és változott át dundi kamaszból gyönyörű felnőtt nővé. Mindenkit megdöbbentett az átalakulása, vannak, akik példaképként tekintenek rá, míg mások irigylik az új külsejét. Volt, hogy egyenesen azzal vádolták meg, nem csupán a kitartásának köszönheti, hogy ilyen dögös lett. 

Az Instagram-oldala hatalmas népszerűségnek örvend, közel 150 ezer követőt számol, épp ezért naponta posztol magáról valamit, hogy ne hagyja tartalom nélkül a rajongóit. Mivel megosztó karakterként tartják számon, így képeire kap hideget-meleget egyaránt.

Gáspár Evelin szájfeltöltése

Sokszor azért szólnak be neki, hogy dús ajkait nem az anyatermészetnek köszönheti, hanem egy szájfeltöltő műtétnek. Bár ezt az állítást már számtalanszor tagadta - például kérdezz-felelek videókban -, a téma időről időre mindig előjön.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BE YOURSELF🤚 people don’t have to like you and you don’t have to care 🙌

g🌟e (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Legutóbb Szulák Andrea műsorában öntött tiszta vizet a pohárba, üzent azoknak, akik eltántoríthatatlanul hiszik, hogy kés alá feküdt.

- Azt üzenem azoknak, akik szerint feltöltettem a számat, hogy kötelezően tessék megnézni a Győzike Show-t! Ott meglátják, hogy már a kis, pufi Gáspár Evelinkének is vastag szája volt, meg ennek a nagymenő Gáspár Evelinnek is ugyanolyan vastag a szája - mondta a Nyugi! Köztünk marad műsorában.

Én általában nem hazudok, nem filterezek, nem változtatok a valóságon, ha van egy ilyen stabil pacek, azt minek vadítsam?

Gáspár Evelin új frizurája

Gáspár Evelint az Instagram-oldalán rengetegen követik, egy-egy hétköznapi posztjára is több ezer lájk érkezik. Új frizurájáról is tett közzé egy fotót, amire a hozzászólók egy része azt írta, hogy nagyon szép, és egyesek Beyoncéhoz hasonlították, míg mások szerint előnytelen a hajviselete és a sminkje is, mert nagyon öregíti.

Ezt is szeretjük