„Bomba test, borzalmas fürdőruha”: Gáspár Evelin friss fotójára kommentáradat indult

Gáspár Evelin a friss, fürdőruhás fotójára is kapott dicséretet és szapulást egyaránt.

Gáspár Evelin fürdőruhás fotón
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin 2016-ra látványosan lefogyott, 40 kilótól szabadult meg, és karcsú alakját azóta is tartja. Életmódot váltott, megreformálta a táplálkozását, rendszeresen edz, kitartása és akaratereje dicséretes, mégis rengeteg kritikát is kap a fotóira. 

Gáspár Evelin fürdőruhás fotón

A harmincéves híresség június végén nyilatkozott arról, hogy gyerekkora óta hozzászokott a bántásokhoz, tudja, hogy sokan nem kedvelik, vagy egyenesen utálják, de a szapulások már nem érintik meg - kivéve, ha a testére vonatkoznak, amiben rengeteg munkája van. Büszke arra az alakra, amit elért, élvezte, hogy az idei ciprusi nyaralásán bármilyen bikinit felhúzhatott, mindegyikben jól érezte magát. 

Hogy miről beszélt, az jól látható a friss, fürdőruhás posztjánál Sokan dicsérik, a bomba és a fullos jelzőket használják rá, de rengetegen támadják is, szerintük a fürdőruha borzalmas, és nem kellene ennyire sokat mutatnia magából.  

„Én nem mondom, hogy nem lettél egy csinos nő. De ez a fürdőruha tök mindegy, hogy alapból ilyen vagy sem, borzalom és az hogy alul kint vagy belőle, szerintem undorító!”

„Csini, de előnytelen a fürdőruha, de a lényeg, h neked tetszik…”

Ez a fürdőruci szörnyű. Sokkal jobbak is vannak. Csak olyat vegyél fel, ami jól áll, ne ilyen botrányokkal kerülj címlapra. Többet érsz ennél!”

„Evelin, nem gondolod, hogy ez mar sok, a csupasz testet, mutogatni?”

„Evelin, a fürdőruha nem jól áll rajtad, nem jó, vedd már észre magad, mellrésznél, ott alul valami borzasztó.”

Gáspár Bea, Virág és Evelin szexi fürdőruhában: 100 kilót fogytak együtt

Gáspár Bea és a lányai önbizalmának jót tett a fürdőruhás fotózás, az esetleges beszólások nem érdeklik.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük