Gáspár Bea őszintén vallott a Győzike Show-ról: "Pénzért járattuk le magunkat"

Gáspár Bea 2005. február 7-étől minden hétfőn szerepelt a családjával az RTL Klub realityjében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2005. február 7-én startolt el a Győzike Show az RTL Klub csatornáján. A produkció igazi úttörőnek számított hazánkban, hiszen Gáspár Győző és családja volt az első, akik beengedték a kamerákat az otthonukba. 

A műsornak köszönhetően egy szempillantás alatt robbantak be a köztudatba, Gáspár Beából kisvártatva az ország Bea asszonya lett.

Gáspár Bea őszinte vallomása a Győzike Show-ról

Győzike felesége eleinte egyáltalán nem érezte szükségét annak, hogy szerepelni akar a tévében, kifejezetten ódzkodott a nyilvánosságtól, de visszatekintve egy percig sem bánja, hogy annak idején bevállalta a műsort.

győzike
Fotó: RTL Klub/Győzike Show

- Nagyon sok támogatást kaptam a stábtól, gyakorlatilag együtt nőttünk fel, és mindannyian sokat profitáltunk belőle. Egyetlen percét nem bántam meg a szereplésnek, ma is ugyanúgy végigcsinálnám - emlékezett vissza a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár visszatekintve jó tapasztalásként gondol a Győzike Show-ra, azért nem volt könnyű helyzetben, amikor azt forgatták. Családanyaként és háziasszonyként is helyt kellett állnia, ezt pedig nehéz volt összeegyeztetnie a mindennapos forgatással.

- Mindennap fél hétkor keltem, hogy Evelint elvigyem a suliba, aztán Virággal harcoltam, aki állandóan hisztizett és sírt, hogy nem akar óvodába menni. Közben hazafelé menet beugrottam vásárolni, de a stáb már ott toporgott az ajtóban, forogtak a kamerák, én pedig azon agyaltam, hogy vajon mikor végzünk ma, és ki fogja hazahozni a gyerekeket.

Azzal, hogy mindennap szerepelt a tévében, nem csak rajongókat szerzett. Sok kritizálója akadt, akiktől gyakran megkapta, hogy mindig csak kiabál.

- De ezen nincs mit szépíteni, tényleg így volt. A nagy stressztől az első szóra robbantam, de ettől tudott olyan jól működni a show. Egyébként érdekes, aki Győzit szerette, az általában engem utált, és ez fordítva is igaz volt. 

Olyanok voltunk, mint a jól fizetett színészek. Pénzért járattuk le magunkat, és évről évre többet kaptunk érte.

A Győzike Show luxusvillája

A 300 négyzetméteres Győzike-villa nem sokat változott. A konyha- és fürdőberendezés a házban maradt, Virág tetőtéri szobája is rózsaszín, virágokkal díszített falú. Nézd meg képes összeállításunkban, hogyan nézett ki a luxuslakás berendezve, a valóságshow idején!

Ezt is szeretjük