Verekedés a stúdióban! A magyar botrányhős a műsorvezetővel akaszkodott össze
Ganxsta Zolee bokszolni tanította Kasza Tibit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ganxsta Zolee ismét elővette keményebb énjét, ezúttal Kasza Tibivel verekedett a Kasza! című műsor felvétele alatt.

Az összecsapás szerencsére előre megbeszélt volt, ami a közönség szórakoztatására szolgált.

Kasza Tibi reménytelen eset

Minderről a TV2 Mokka című reggeli műsorában beszélt a két férfi. Mosolyogva mesélték el, hogy mivel Ganxsta mostanában bokszolni jár, úgy döntöttek, hogy a küzdősport alapjait a kamerák előtt tanítja meg a népszerű műsorvezetőnek.

Kasza Tibi a megszokott humorral fogadta a botrányhős támadásait, ám még ennek ellenére is kapott néhány kellemetlen ütést, és alulmaradt a küzdelemben. A bokszlecke ugyan kemény volt, de szerencsére senki sem sérült meg.

- Zolee próbálkozott megtanítani bokszolni, de azt gondolom, volt már reménytelen dolog az életében, de ez volt az igazán reménytelen - nyilatkozta nevetve Kasza Tibi a TV2 kameráinak.

Régi jó barátok

A két zenész még A Nagy Duett című műsor során ismerkedett meg személyesen, ahol Ganxsta kellemesen csalódott Kaszában.

A keményfiú csak a klipjeiből ismerte az énekest, így nem tudott azóta már híres humoráról, aminek köszönhetően azonnal egymásra találtak az ökörködésben.

Kasza Tibi elmondása szerint azért hívta meg műsorába a rappert, mert szerette volna, ha a közönség megtudja, hogy Ganxstának milyen sok oldala van, célja volt, hogy rávilágítson, hogy a hétköznapokban ő nemcsak egy botrányhős, hanem egy normális ember és apa.

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük