Túl vannak a nehezén? Ganxsta Zolee kendőzetlenül mesélt házasságáról
Ganxsta Zolee nem tartja magát férjtípusú pasinak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akadnak olyan férfiak, akikről kevesen gondolták volna, hogy egy napon példamutató családapa lesz belőlük, Ganxsta Zolee pedig egy tavaly decemberi interjújában bevallotta, hogy róla is sokan ugyanezt hitték.

Hazánk számos sztárjával együtt a 45 éves rapper is szerepet vállalt a TV2 A Nagy Duett című műsorában, ennek apropóján beszélgetett vele néhány nappal ezelőtt Joshi Bharat a FEM3-on futó Edina & Joshi című talkshowban.

Nem hazudtolta meg önmagát

A népszerű zenész ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, hiszen a tőle megszokott fanyar humorral, magával ragadó lazasággal és zavarbaejtő őszinteséggel válaszolt a műsorvezető kérdéseire.

Az eredetileg Zana Zoltán néven született előadóművész A Nagy Duett kapcsán például elmondta, hogy vannak olyan párosok, akiknek az egyik tagja zenével foglalkozik, és tud énekelni, de akad olyan kettős is, ahol mindketten jól énekelnek.

- Aztán van egy olyan páros, hogy egyik sem tud jól énekelni, ezek vagyunk mi - zárta le kellő öniróniával a kategorizálást, majd hozzátette, hogy Orosz Barbit természetesen jó nőnek tartja, akivel mg együtt énekelni is lehet.

Nemrég ünnepelték házassági évfordulójukat

A beszélgetés során szóba került házassága is, ami kapcsán Ganxsta Zolee elmondta, hogy a napokban, április 1-jén ünnepelték feleségével az ötödik házassági évfordulójukat, és kapcsolatuk hetedik évében bizony nekik is voltak bajaik.

- A hetedik év már megvolt, és volt is baj, mert azt mondják, hogy a hetedik év az mindig a kritikus, és akkor bajok vannak. Hát voltak is és vannak is, de részben már meg vannak oldva - vallotta be az énekes, majd nem sokkal később hozzáfűzte, hogy nem tartja magát férjtípusú pasinak.

Ennél többet viszont nem volt hajlandó elárulni, de mindenkit megnyugtatott, abban egészen biztos, hogy a maradék gondokat is sikerül majd megoldaniuk.

Nem titkolta el, hogy 38 éves koráig az édesanyjával élt, majd viccesen hozzátette, hogy házasságot egyszer is hülyeség kötni, nem hogy többször, de ha már az ember megtette, akkor tartsa magát annak kereteihez.

Ganxsta Zolee kislánya a Zoe nevet kapta szüleitől, és 2007 augusztusában született meg, a tündéri három és fél éves gyerkőcöt legutóbb pedig a Reggeli stúdiójába is magával vitte, akiért szemmel láthatóan teljesen odavan a büszke sztárapuka.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük