Galambos Lajos mostanra besokallt: nem bujkál, exkluzív nyilatkozatot tett

Galambos Lajos a Blikknek szólalt meg délután, miután reggel hiába várták a kecskeméti börtön előtt a sajtó munkatársai.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma reggel óta sokakat foglalkoztat, hol van Galambos Lajos, és mikor szólal meg. Hat és nyolc óra között újságírók és fotósok gyülekeztek a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet bejáratánál, mert egyes értesülések szerint 2023. február 15. a mulatós sztár börtönbe vonulásának napja.  

A trombitaművészt azonban hiába várták, nem jelent meg. Napközben a Blikk egy olvasó-riportere, aki kirándulni indult, a Vértesben fotózta le

Galambos Lajos nyilatkozata

A hatvanéves sztárt a lap egy ideig sikertelenül próbálta elérni, de délután visszahívta a Blikket, és exkluzív nyilatkozatot tett. Azt változtatás nélkül közöljük. 

galambos-lajos
Fotó: Profimedia

„Leszögezném rögtön az elején: a rám vonatkozó jogszabályokat, bírósági határozatokat maradéktalanul betartom, azok szellemében járok el. Az utóbbi időben több olyan információ is szárnyra kapott a sajtóban a börtönbevonulásom időpontjával és helyszínével kapcsolatban, amiket hivatalosan senki nem erősített meg. Tudom, hogy közszereplőként többet kell elviselnem, mint egy átlagembernek, de mostanra besokalltam. Úgy érzem magam, mint egy űzött vad. A birtokomra katasztrófaturisták járnak, biztonsági szolgálatot kellett felfogadnom. Az utóbbi időben kaptam hideget-meleget, ezért úgy döntöttem, hogy a harcomat a bíróságon szeretném a továbbiakban megvívni, nem a nyilvánosság előtt. Eddig ott tettem és sokat tanultam belőle...”

Galambos Lajos kastélya

A kétszáz évvel ezelőtt épült ingatlan három és fél milliárdot ér. Kívülről olyan, mint amilyen palotákat mesékben vagy kosztümös drámákban szoktunk látni. A 14 lakosztályos kúria komoly múltra tekint vissza.

Ezt is szeretjük