Galambos Lajos ritkán látott lánya ilyen gyönyörű nő lett: a 22 éves Bogi divattervező és stylist

Galambos Lajos lányát beválogatták a Dancing wit the Stars stylistcsapatába, a műsor után Bogi Londonban akar továbbtanulni.

galambos-lajos-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint ahogy azt a hónap elején megírtuk, Galambos Lajos október 1-jén kiadott közleményben megerősítette, feleségével, Boglárkával 22 év házasság után beadják a válást. A zenész akkor azt nyilatkozta, a legnagyobb békében mondták ki, hogy vége, a jövőben is barátként és szövetségesként fogják támogatni egymást gyerekei édesanyjával.

Három gyermeket neveltek fel együtt, akik már mindannyian felnőttkorba léptek: egyetlen lányuk 1999-ben született, két fiuk, Lajos és István pedig 2001-ben, illetve 2000-ben jöttek a világra. 

Galambos Lajos gyönyörű lánya divattervező lett

Az immár 22 esztendős Bogi elárulta, bár már kirepült a családi fészekből, édesapjával és édesanyjával is közeli maradt a viszonya, mindkettőjükkel napi kapcsolatban van, és mindent meg tudnak beszélni. Nem viselte meg a válás, hiszen nem érzékel semmi rosszat a szakításból.

galambos-bogi-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az ország Lagzi Lajcsija hiába akarta, hogy fiaihoz hasonlóan lánya is a zene irányába induljon el, és íratta be Bogit zongorázni, hamar kiderült, hogy nem fog a nyomdokaiba lépni. Öccseivel ellentétben, akik közül István trombitál és zongorázik, Lala pedig dobol, ő a rajzolásban és festésben élte ki a kreativitását gyerekként. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Innen indult el a divattervezés felé. Galambos Bogi ma szemkápráztatóan gyönyörű, egyedi ruhadarabokat, cipőket és egyéb kiegészítőket tervez, mindeközben az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán folytatja felsőfokú tanulmányait. Az iskola mellett még arra is jutott ideje, hogy bekerüljön a Dancing with the Stars stylistcsapatába.

- Volt egy kisebb próbaidő, aztán úgy ítélték meg, hogy jó tagja lennék a csapatnak, így kerültem be a Dancingbe. Nagyon szeretem ezt a csapatot, nagyon jó velük dolgozni, és szerintem már most nagyon sokat fejlődtem és tanultam tőlük – árulta el a Tények Pluszban.

galambos-bogi-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

A legnagyobb álma, hogy egyszer piacra dobhassa saját kollekcióját, ennek megvalósítása előtt, Londonban akarja a lehető legmagasabb szintre fejleszteni szakmai tudását.

- Külföldre készülök egy mesterit elvégezni divattervezéssel kapcsolatban. A Dancing with the Stars egy nagyon jó tapasztalat lesz nekem, ebből tudok építkezni, illetve az eddigi munkáimból is, amiket barátoknak csináltam.

Janza Kata és Pintér Tibor 22 éves lánya

Janza Kata és Pintér Janka közös fotói tükrözik, milyen szoros köztük a viszony, valamint az is egyértelmű, mennyire hasonlítanak egymásra. Képeken az anya-lánya páros!

Cover-fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük