"Nem rabolhatja el a lányomat egy ilyen díszbika" - Galambos Lajos ezt gondolja Berkiről
Galambos Lajossal beszélgettünk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Galambos Lajos is részt vett a Pepsi által rendezett Vloggerőpróbán a budapesti Kioskban, ahol beszélgettünk vele Berki Krisztiánról, aki a lányát titokban fotózásra vitte, az őszi turnéjáról és kedvenc trombitásairól is.

- Berki megbántott, mert előző nap együtt voltunk szaunázni, és nem említett meg, hgy Bogit fotózásra viszi. Ő egy régi, több évtizedes barátom, de a kislányomat nem rabolhatja el egy ilyen díszbika. Ő másképp látja az életet, mint én, és nem egyformán gondolkodunk - mondta Lajos, aki a történtek ellenére továbbra is szóba áll majd a műsorvezetővel, jelenleg pedig turnéra készül egy világhírű zenekarral.

- Ősszel lesz a koncertünk a Buena Vista Social Clubbal. Ezek idős, nehéz zenészek, és akartak velem egy találkozást, ezért mentem hozzájuk Kubába. Ausztriában is lesz két koncertünk, Magyarországon pedig négy városban lépünk majd fel - árulta el.

Galambos Lajosnak amúgy saját bevallása szerint a kedvenc trombitása Arturo Sandoval és Chris Botti, imádja a smooth jazzt, de szabadidejében legszívesebben komolyzenét hallgat, Vivaldit és a bécsi klasszikusokat. Ha pedig nem zenét hallgat, akkor kerékpározni és evezni szeret, idén nyáron pedig vitorlázni megy a fiaival.

Fotó: Hegyi Júlia Lili

Igéző 18 éves szépség lett Galambos Lajos egy szem lánya - Nézd meg Bogit!

Galambos Lajos imádja legidősebb gyermekét, Bogit, aki gyönyörű fiatal hölggyé cserepedett.

Ezt is szeretjük