2 nap után derült ki a baki! Az énekest tévedésből jelölték a Fonogramra
Részletek!
Gájer Bálint kínos helyzetbe került a Fonogram-jelölés miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Roppant kínos helyzetbe került a The Voice felfedezettje, Gájer Bálint, akit hivatalosan értesítettek arról, hogy jelölték a Fonogram-díjra az év felfedezettje kategóriában, majd visszavonták tőle a felkérést.

A szervezők e-mailben tudtatták vele, hogy egy másik voice-os versenyzőt, Pál Dénest akarták jelölni. Gájer Bálint a Facebookon írta le érzéseit, mint mondta, mérges, és kellemetlen számára az egész dolog.

" A szervezőknek kéne megvizsgálni kire lehet szavaznia a szakmai zsűrinek. És ezt akkor tegyék meg, mielőtt még az előadót értesítik hivatalosan a jelölésről. Ez így elég kellemetlen!" - írta.

A rajongói persze kiakadtak, és különböző összeesküvés-elméleteket kezdtek gyártani, valamint Pál Dénes is megkapta a magáét.

" Pál Dénes azon kívül mit csinál, hogy dörmög?? Ez nem ének. Így még én is eldörmögök. Az 50es milf-ek egyszer csillogó szemekkel rá küldtek néhány smst, és ennyi" - írta egyikük.

Egykori ellenfele, Gájer Bálint azonban nyugalomra intette a kommentelőket, mondván, a kék szemű énekes erről nem tehet. Ezt a másik fél szintén ezen a fórumon meg is köszönte az énekesnek.

"Köszönöm Bálint! Ahogy Te, én sem értem, hogy történhetett ez a félreértés, nekem is ma hívták fel a figyelmemet rá. Remélem hamarosan tisztázódik, hogy mi volt ennek az oka. Az vitathatatlan, hogy remek előadó vagy és több kategóriában is megérdemelnéd a jelölést. Sajnálom ezt a helyzetet, de látod, a közönséged ettől csak még jobban szeret Téged, és végül is értük vagyunk!" - posztolta Pál Dénes.

Fotók: Facebook/Gájer Bálint, Pál Dénes

Ezt is szeretjük