"Nem volt könnyű döntés!" A magyar énekes ezért szakított 5 év után a zenekarával
Gájer Bálint elárulta, miért köszönt el a Group'N'Swing zenekartól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gájer Bálint öt év után döntött úgy, hogy búcsút int a Group'N'Swing zenekarnak, és szóló karrierjére koncentrál.

A TV2 The Voice című tehetségkutatójának második helyezettje az M1 A Dal című műsorában bizonyíthatja is rátermettségét.

Ezért szakított öt év után

- Nem volt könnyű döntés. Fantasztikus sikereket értünk el, csak mivel elindult a szólókarrierem is, egyre nehezebben tudtam a dátumokat összehangolni, ezért meg kellett ezt a döntést hoznom. Fájdalmas volt a búcsú, de szeptemberben megbeszéltük, a lekötött koncertjeinken még felléptünk, és gyakorlatilag februártól vagyunk külön - árulta el a FEM3 Caféban.

A Group'N'Swing nem marad énekes nélkül: a gyönyörű énekesnő, Mihályi Réka mellett Magyar Bálinttal folytatják a koncerteket, akit a csapat készülő új klipjében is láthat a közönség.

Magyar Bálint korábban a Barátok közt című sorozatban lopta be magát a nézők szívébe: ő alakította a szaxofonos Szilágyi Lórántot, aki a történet szerint agyvérzést kapott. A színész adta a hangját a Jégvarázs című Disney-mese férfi főszereplőjének is.

Gájer Bálint szóló karrierjének soron következő egyik legfontosabb állomása A Dal című műsorban való szereplése lesz. Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogató műsorában That's How It Goes című dalával bejutott  a középdöntőbe, ahol február 21-én bizonyíthat.

Fotó: FEM3/FEM3 Café

Ezt is szeretjük