Válságos az állapota! Kórházba szállították a magyar színésznőt

Gábor Zsazsa a hétvégén lett rosszul, kórházba vitték, férje szerint a sztár magas lázzal küzd.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A magyar származású, de Los Angelesben élő Gábor Zsazsát amerikai idő szerint szombat este szállították kórházba - írta a Los Angeles Times.

Februári születésnapját otthon, de betegen ünnepelte

A 94 éves, régóta betegeskedő színésznőhöz férje hívta ki a mentőt Bel Air-i otthonukba, mivel az idős sztár magas lázzal küzdött, és nem volt eszméleténél.

Magas lázzal vitték kórházba

A rossz egészségi állapotban lévő színésznőt a UCLA Medical Centre-be szállították, férje, Frederic von Anhalt elmondása szerint neje állapota aggasztó volt.

- Nagyon magas láza volt, és a vérnyomása is a kritikus határon volt - nyilatkozta a német származású milliomos a Reuters hírügynökségnek.

Szintén az ő elmondásából derült ki, hogy Gábor Zsazsának az étkezéssel is gondjai akadtak az utóbbi időben, a színésznőt ugyanis jó ideje csövön keresztül táplálják. Mint kiderült, a cső elmozdult és vérzést okozott, ezért az idős filmcsillagot operációra készítették elő az orvosok.

Az odaadó és gondoskodó férj az egész éjszakát neje mellett töltötte a kórházban, elmondása szerint Zsazsa - bár nem volt képes beszélni, mert kába volt az operáció után - vasárnap már gesztusaival jelezte neki, hogy minden rendben van.

Évek óta betegeskedik, de nagy küzdő

- Nagy küzdő, nem adja fel. Én is csak azért látom ilyen optimistán a helyzetet, mert ismerem őt - nyilatkozta a 68 éves Anhalt, aki az elmúlt években sok minden átélt már neje mellett. A hétfő reggeli hírek szerint Anhalt és az orvosok bíznak benne, hogy az idős színésznőt már a héten hazaengedhetik, ha az antibiotikum levitte a lázát.

Gábor Zsazsa, az egykori szexszimbólum és hollywoodi filmcsillag 2002-ben egy autóbalesetben tört el a lábát, azóta többször volt problémája a csípőjével, lábával - több operáción is átesett. A színésznő 2005-ben agyvérzést kapott, tavaly júliusban pedig eltörte a csípőjét, azóta tolókocsiban éli mindennapjait.

Állapota idén májusban válságosra fordult, amikor gyomorvérzés és fertőzés miatt egy hétig kómában volt.

Az idős színésznő  - akinek 90 felett is tiszta a tudata, jó a memóriája és remek a humorérzéke - nyárra került olyan állapotba, hogy hazatérhetett, és egészen mostanáig nem volt komolyabb rosszulléte.

Ezt is szeretjük