Az életéért küzd Gábor Zsazsa
A 93 éves Gábor Zsazsa eltörte a csípőjét, a műtét után azonban sokkos állapotba került, jelenleg is kórházban ápolják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy július közepén kórházba szállították Gábor Zsazsát, miután súlyos balesetet szenvedett kaliforniai otthonában. A 93 éves magyar származású hollywoodi színésznőnek eltörött a csípője, ezért az orvosok megműtötték.

A legendás híresség szóvivője kedden jelentette be, hogy Gábor Zsazsát a korábbi tervekkel ellentétben nem engedték haza a hétvégén, mivel állapota súlyosbodott a műtétet követően.

Nagy fájdalmai vannak

Az egykori szexszimbólum a beszámolók szerint sokkos állapotba került, szervezetét pedig egy fertőzés is gyengíti. A Daily Star szerint a színésznő nem tud beszélni, és már vérátömlesztést is végrehajtottak rajta, nagy fájdalmai miatt pedig morfiumot kap.

Gábor Zsazsát jelenleg is a Ronald Reagan UCLA Medical Centerben ápolják. Kilencedik férje, Prince Frederic von Anhalt elmondta, hogy felesége a halálos ágyán fekszik, és állítása szerint kómába is esett, ám mindezt következetesen tagadta Zsazsa lánya.

Szépségkirálynő volt

Az eredetileg Gábor Sári néven született színésznő 1936-ban elnyerte a Miss Hungary szépségkirálynői címet, ugyanebben az évben Bécsbe utazott, majd 1941-ben testvéreit követve Amerikába emigrált.

Filmes karrierje az ötvenes évek elején indult, pályafutása során pedig olyan legendákkal dolgozott együtt, mint Mel Ferrer, Ginger Rogers, Orson Welles, Charlton Heston és Marlene Dietrich.

Színészi alakításai mellett milliomosokkal kötött házasságaival is felhívta magára a figyelmet. 2002-ben egy autóbaleset miatt tolószékbe kényszerült, 2005-ben pedig agyvérzést kapott.

Ezt is szeretjük