Feladták az utolsó kenetet a haldokló Gábor Zsazsának
Férje elmondása szerint vasárnap este Gábor Zsazsa papot hívatott magához, aki feladta neki az utolsó kenetet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy júliusban súlyosan megsérült kaliforniai otthonában Gábor Zsazsa, amikor tévénézés közben kiesett az ágyból, mert fel akarta venni a csörgő telefont.

A 93 éves magyar származású színésznőt csípőcsonttörés miatt meg is műtötték, a sikeresnek tűnő operáció után néhány nappal azonban váratlanul rosszabbra fordult az állapota: sokkot kapott, és vérátömlesztést hajtottak rajta végre.

Megint rosszul lett

Gábor Zsazsát múlt héten hazaengedték a kórházból, ám a pénteki nap folyamán rosszul lett, ezért visszaszállították a Ronald Reagan UCLA Medical Centerbe, ahol a sebészek egy több órás műtét során két vérrögöt is eltávolítottak szervezetéből.

Az egykori szexszimbólum szombaton még megünnepelte kilencedik férjével házasságuk 24. évfordulóját, ám Frederick Prinz von Anhalt elmondása szerint felesége vasárnap este papot hívatott magához, aki feladta neki az utolsó kenetet. A Daily Mail információi szerint Zsazsa eszméleténél volt, de keveset beszélt.

Befutott Hollywoodban

A Budapesten eredetileg Gábor Sári néven született színésznő pályafutása során több mint harminc hollywoodi alkotásban szerepelt, többek között John Huston 1952-es Moulin Rogue, illetve Orson Welles 1958-as A gonosz érintése című filmjében.

Az elmúlt években többnyire önmagát alakította a vásznon.

Ezek közül az egyik legemlékezetesebb az 1989-es Csupasz pisztoly 2 és 1/2 - A félelem szaga című vígjáték egyik jelenete, amely egy vele megtörtént valódi eset paródiája.

Ezt is szeretjük