Életveszélyes állapotban a legendás Gábor Zsazsa
Kórházba szállították
A 93 éves Gábor Zsazsát szombaton este szállították kórházba, állapota továbbra is életveszélyes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gábor Zsazsát életveszélyes állapotban szállították kórházba szombat este, adta hírül a Daily Mail. A 93 éves magyar származású hollywoodi színésznő Bel Air-i otthonában sérült meg, amikor tévézés közben a telefonért nyúlt, és kiesett ágyából.

A legendás híresség férje, Prince Frederic von Anhalt elmondása szerint felesége a Jeopardy nevű vetélkedőt nézte, amikor megszólalt a telefon, az esés során pedig eltörött a csípője.

Férje azonnal kihívta a mentőket, akik a Ronald Reagan UCLA Medical Centre-be szállították, ahol megoperálták.

Tolószék és agyvérzés

- Ez elég bonyolult ügy. Baleset történt, és bizony már nem olyan fiatal - nyilatkozta Gábor Zsazsa férje, akinek felesége jelenleg is életveszélyes állapotban van.

A színésznő 2002-ben egy autóbaleset miatt kényszerült tolószékbe, öt évvel ezelőtt pedig agyvérzést kapott.

Gábor Zsazsa az ötvenes években tűnt fel a vásznon, egyik legemlékezetesebb mellékszerepét Orson Welles oldalán alakította A gonosz érintése című film noirban.

Az elkövetkező évtizedek során több mint 50 filmben szerepelt, mégsem színészi teljesítménye miatt vált igazán ismertté.

Megtartotta a gyémántokat

Jóval Paris Hilton és Katie Price előtt ugyanis Gábor Zsazsa sűrű magánéletéről volt híres: kilencszer házasodott meg!

Egyszer azt nyilatkozta, hogy minden válása után megtartotta a közös házat, férfit pedig sosem gyűlölt annyira, hogy visszaadta volna a gyémántgyűrűket.

Ezt is szeretjük