Friderikusz Sándornál betelt a pohár! Otthagyja a TV2-t?

Friderikusz Sándor a jövőben sem Az ének iskoláját, sem a Sztárban Sztárt nem fogja vezetni a TV2-n.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig több mint egy hete fejeződött be a TV2-n Az ének iskolája című nagysikerű műsor második szériája, Friderikusz Sándor máris írásban közölte, hogy a jövőben sem a tehetséges gyerekeket bemutató műsor, sem a Sztárban Sztár című produkció műsorvezetőjeként nem fog szerepelni a képernyőn. Az 55 éves tévés más műsorokat nem vezetett a csatornánál.

"Írásban bejelentettem, ha lesz jövőre is Az ének iskolája, azt már nem kívánom vezetni, mert az idei sorozatban több mindennel nem értettem egyet, de ezt nem különösebben méltányolták" - mondta az Origónak.

Tavaly ősszel a csatorna egy másik, még népszerűbb műsorának is Fridi volt a házigazdája, ám a továbbiakban abban sem láthatják a nézők.

"Ami a Sztárban sztár most szeptemberben induló sorozatát illeti, hónapokkal ezelőtt megkérdezte a TV2 kreatív vezetője, vezetném-e az ideit, azt feleltem szó szerint: nem halnék bele, ha más csinálná, mert azt a műsort is nélkülem találták ki, és valljuk meg, belőlem, adottságaimból nem sokat profitált a műsor, papagájjá pedig nem szeretnék válni" - árulta el. 

Sok éves kihagyás után Friderikusz 2012 februárjában tért vissza a képernyőre az RTL Klubon a Legyen Ön is milliomos! új műsorvezetőjeként. A vetélkedő idővel átkerült az RTL II-re. A legendás tévés aztán 2013 márciusában nem hosszabbította meg a szerződését az RTL-lel, inkább a TV2-höz igazolt.

Friderikusz Sándor látványosan kikerekedett

Friderikusz Sándor Az ének iskolája második szériájára látványosan kikerekedett. A műsorvezetőn ahhoz képest, ahogy 2012 februárjában visszatért televíziózni, jó pár kiló felesleg van. Maga is elismerte, hogy felcsúszott rá nyolc-tíz kiló.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük