Ezzel a szőke nővel iszogatott Friderikusz Sándor! Levette a lábáról a hölgy
Friderikusz Sándor feledhetetlen pillanatokat élt át a vetélkedőben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feledhetetlen pillanatokat élt át Friderikusz Sándor a Legyen Ön is milliomos! legutóbbi adásaiban.

Tóth Éva, a mosolygós üzletkötő
Pass Orsolya kabalájával
Varga Aida, a magyar dr. Szöszi
A szőke nők mezőnye

A népszerű vetélkedő műsorvezetője rendre szőke nők társaságában élvezhette az adást.

Koccintottak is

Tóth Éva, a mosolygós üzletkötő nagyon örült, hogy miután beült a játékos székébe, azok közé került, akik elmondhatják magukról: egy asztalnál iszogattam Friderikusszal.

Az 54 éves tévés elsőre nem tudta, hogy érti ezt, de a hölgy elmagyarázta. Egy asztalnál, a játékosasztalnál ülnek, és a számítógépek mellett ott áll egy-egy pohár víz.

Hogy nagyobb legyen a humoros versenyző öröme, Friderikusz még koccintott is vele. 

A Tóth Éva előtt versenyző Pass Orsolya is egy maradandó élménnyel távozhatott a stúdióból. A fiatal, szőke nő szerencsehozó kabalájával, a név nélküli rézmalaccal érkezett a Legyen Ön is milliomos! adásába.

Megkérte a műsorvezetőt, hogy ha már itt van, nevezze el kabaláját, amely aztán hosszas gondolkodás után a Röfi nevet kapta. Mindkét szőke hölgy félmillió forint nyereménnyel távozott.

Szőke nők versenyben

Hétfő este tematikus adással jelentkezett a Legyen Ön is milliomos! vetélkedő. A cél az volt, hogy a szerkesztők bebizonyítsák, a szőke nők is okosak, így azok ellepték a stúdiót.

A játékos székébe közülük aztán Varga Aida került, akit a háta mögött csak dr. Szöszinek hívnak. A fiatal joghallgató, aki nagyon büszke természetes szőke hajszínére, remekül játszott, a másfélmilliós kérdés azonban kifogott rajta. Nem mert kockáztatni, így megállt, és 800 ezer forinttal távozott a stúdióból.

Fotó: RTL II Sajtóklub

Ezt is szeretjük