Friderikusz beszólt a Bagi-Nacsa párosnak! Ezt mondta róluk a tegnapi show-ban

Friderikusz Sándor volt a pénteki Frizbi vendége.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Friderikusz Sándor a péntek esti Frizbi vendége volt a TV2-n, Hajdú Péter egyedüli vendégeként készséggel válaszolt minden kérdésre.

Az 56 éves showman, akit régóta nem láthattak a nézők beszélgetős műsorban, láthatóan jól érezte magát a stúdióban, persze azért csípős megjegyzéseit most sem hagyta az ajtón kívül - egyebek közt a Bagi-Nacsa duónak szólt oda.

Táncdalénekes akart lenni

A beszélgetés során egy ízben Friderikusz gyerekkorára terelődött a szó, amikor is elmesélte, táncdalénekesnek készült és Harangozó Teri volt a kedvence, mert neki volt olyan lágy hangja, amilyet magának is szeretett volna. Mellette pedig, bár nem tartotta példaképének, de Aradszky Lászlót is többször utánozta.

- Tulajdonképpen én akartam lenni a korabeli Bagi-Nacsa. Bár nekem jobban ment mindaz, ami nekik ma nem megy, amikor engem utánoznak - sommázta véleményét a sztár, mire Hajdú Péter közbevetette, hogy Nacsa azért jól tudja őt utánozni.

- Jaj, hagyjuk már! Próbálgat, de nem megy - vágta rá Friderikusz.

Ugyanakkor Vitray Tamásról elismerő szavakkal nyilatkozott: még Hajdú Pétert is kijavította, aki többször is vendégét nevezte a show műfaj magyarországi megteremtőjének.

- Ez így nem igaz. A talk show műfaját Vitray Tamás teremtette meg, alapvetően ő és a műsorai voltak azok, amik engem inspiráltak - ismerte el a Frizbiben.

Fotó: Facebook/Frizbi Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük