Konkurens csatornához igazolt a legendás magyar műsorvezető

Friderikusz Sándor ismét csatornát váltott: szeptember közepétől visszatér az ATV-re.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Friderikusz Sándor ismét csatornát váltott: a legendás műsorvezető ezúttal az ATV-hez igazolt. 

Szeptember közepétől egy beszélgetős műsort fog vezetni kedden, szerdán és csütörtökön.

Konkurens csatornáknál

Másfél éven belül az ATV a harmadik csatorna, amelyiknél Friderikusz Sándor műsort vezet.

1999-ben láthatta a közönség tartósan és saját produkcióval a tévé képernyőjén. Annak idején az RTL Klubon futott a Meglepő és mulatságos című műsora. Ez a csatorna mutatta be a Legyen Ön is milliomos! új műsorvezetőjeként 2012 februárjában. 

Minden idők egyik legnépszerűbb vetélkedője megújult formában 2012. február 29-én jelentkezett ismét az RTL Klubon, majd idővel átkerült a tavaly októberben elindult RTL II-re.

Idén márciusban aztán Fridi nem hosszabbította meg a szerződését a csatornával, inkább a TV2-höz igazolt, ahol Az ének iskolája című produkció műsorvezetője lett. A műsor áprilistól június közepéig tartott.

Visszatér az ATV-re

Az 55 éves tévés nem marad a TV2-nél, szeptember közepétől visszatér az ATV-re, ahol 2006 és 2008 között a Friderikusz most című közéleti-politikai hírháttérműsort vezette.

- Egy beszélgetős műsort vezet, ami kedden, szerdán és csütörtökön az este tíz órás híradó után jelentkezik. Olyan témákat dolgoz majd fel, amelyek más műsorainkban nem nagyon kerülnek elő. Intelligens, okos beszélgetésekre lehet számítani - nyilatkozta Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük