"Apámat 1 év 8 hónap börtönre ítélték!" Friderikusz Sándor megdöbbentő vallomása
Friderikusz Sándor így élte meg a történteket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Friderikusz Sándor önéletrajzi könyvében, a Friderikusz - Eddig címűben rántja le a leplet apjáról és megromlott kapcsolatukról.

Az ismert tévést édesanyja kilencéves kora óta egyedül nevelte, egy szobában laktak. Szülei szöges ellentétei voltak egymásnak: míg apja szórta a pénzt, és gyakran a fizetését is képes volt egy este alatt elkártyázni, addig anyja beosztott minden megkeresett forintot. A műsorvezető élete mégis ott bicsaklott meg, amikor édesapját sikkasztás miatt lecsukták.

- Egyszer apám alaposan megbotlott, és úgy éreztem, az életem egy fontos szakasza ott megbicsaklott. 18 éves lehettem, akkor már dolgoztam a nyíregyházi rádiónak. Vasárnap volt, amikor megírta a helyi újság, hogy apám sikkasztott. Nekem ugyanaz a nevem volt, mint neki, ezen a néven rádióztam, micsoda szégyen volt ez egy kamasz fiú számára! Apám nem tagadta a dolgot, letartóztatták. Végül egy év nyolc hónap letöltendő börtönre ítélték - emlékezett vissza Friderikusz, aki azt is bevallotta, apja és közte mindig is óriási szakadék tátongott.

- Soha nem szerettem kettesben maradni vele, nem szerettem, ha beszélgetést kezdeményez, valamiért folyamatosan idegenkedtem tőle. A diplomaosztóm után - olyan 25 éves lehettem - megmondtam neki, hogy soha többet ne jöjjön hozzánk. Sokat szenvedtem apámtól, és anyám is, nem akartam látni, hogy anyut kínozza, hogy kihasznál bennünket - idézte fel a rossz emlékeket a műsorvezető, aki végül apja temetésére sem ment el.

Fotó: TV2 Sajtószoba

A magyar műsorvezető ezért nem beszélt apjával évekig

Képeken azok a hazai műsorvezetők, akik rossz viszonyban voltak apjukkal. Nézd meg, kik ők!

Ezt is szeretjük