Fresh Andi kifakadt - Párja exeit szidta az esti műsorban
Fresh Andi megelégelte, hogy szerelmének még mindig írogatnak volt párjai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fresh Andi nem szívesen nyitja ki párja exaktáit, sőt néha kifejezetten kiborul, ha egy-két volt barátnő előkerül a múltból.

2019 augusztusában kérte meg a kezét párja, amit egy érzelmes fotóval jelentett be követőinek az Instagramon. Szemel láthatóan nagyon boldog a férfi oldalán, ám azért az ő kapcsolatuk sem fenékig tejfel, egy-két üzenet ki tudja húzni az énekesnőnél a gyufát.

Fresh Andi nem tolerálja az exek üzeneteit

Szulák Andrea műsorában fakadt ki, mennyire idegesíti, hogy vőlegényének a mai napig írogatnak korábbi hódításai.

- A páromnak, lassan férjemnek van két gyermeke két különböző édesanyától. Velük jó a viszonyom. Ők az én olvasatomban mások, mint azok a jöttmentek - nem tudom máshogy nevezni -, akik előkerülnek, és olyanokat írnak, hogy "Boldog szülcsi napcsit!", meg "Boldog karimarit!", arra azt mondom, hogy a vicc kategória. Van egy pont, amikor kimondom, tartsuk tiszteletben a másikat - mondta a Nyugi! Köztünk marad adásában.

fresh-andi-nyugi-köztnk-marad
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Nem vagyok rosszban egy exemmel sem, de miért tartsam a kapcsolatot? Különvált az utunk, és nem véletlenül. Fölöslegesek ezek a körök, azt gondolom, hogy egy ember akkor tesz gesztusokat, megnyilvánulásokat a volt párja felé, amikor az ő élete nem kerek. 

szulák-andi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Miután kifejtette a véleményét, megragadta az alkalmat, hogy üzenjen az ominózus hölgyeknek.

- Szeretném, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna! Ha bárkinek bármilyen kérdése van a kapcsolatunkról, akkor hozzám lehet fordulni, válaszolok - jelentette ki a Life TV műsorában.

Szulák Andrea nem tudta szó nélkül hagyni a dolgot, megjegyezte, hogy ő félne Fresh Anditól, mire a sztár bőszen helyeselt.

Just Clear Award Gála sztárpárjai

Nyolcadik alkalommal, új névvel és logóval rendezték meg szerda este a Bálnában Magyarország egyetlen fitness és wellness díjátadóját, a Just Clear Award Gálát. Képes összeállításunkban megnézheted a 2020-as Just Clear Award Gála sztárpárjait. 

Ezt is szeretjük