Fotók! 4 szexi magyar színész, aki félpucéran is bevállalta

Szexis színészeink igazi bevállalós pasik, akiknek nem gond ledobni a ruhát, ha a szerep úgy kívánja!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A vetkőzés és meztelenség manapság a filmek és előadások természetes velejárója, ezért aztán szexis színészeink sem csinálnak ügyet belőle, ha póló nélkül kell megjelenniük a nézők előtt.

A következő négy magyar sármőr sem szégyenlősködik a színen - ha olyan szerepet kap, bátran megvillantja szépen kidolgozott felsőtestét!

Száraz Dénes

A Jóban Rosszban sztárja, a kisfiús mosolyú Száraz Dénes rajongói is csak azt bánják, hogy kedvencük épp a visszafogott Tamás atyát alakítja a sorozatban.

Szerencsére a szexis színész színpadi szerepeiben jóval merészebb, vonakodás nélkül megmutatja, mit rejt a papi reverenda.

A sörreklámmal népszerűséget szerzett, jóképű sztár a hölgyek nagy örömére a Zsámbéki Színházi Fesztiválon és a Vőlegény című Szép Ernő-vígjátékban is megmutatta már szépen kidolgozott felsőtestét.

A 31 éves színész gimnazista kora óta sportol, karcsú és izmos alakját a futásnak és a triatlonnak köszönheti. Az edzésekre a szakmája miatt is szüksége van, hiszen bírnia kell a forgatások és esti előadások kemény tempóját. Az érsekújvári Adoniszt a napi sorozaton kívül az Új Színház, a Komédium és a Thália színpadán is láthatjuk, ez utóbbiban még bemutatója is volt a nyáron, a Tizenegy perc című Coelho-darabban egy festőt alakít.

Fenyő Iván

A sármos Fenyő Ivánnak leginkább acélkék szeme és csibészes mosolya a szexepilje, de rajongói nem ellenkeznek, ha ennél többet is megmutat magából. Legjobb és legizmosabb formáját a Szabadság, szerelem című mozi forgatásakor kellett hoznia, hiszen Szabó Karcsi vízilabdázót alakítva többet volt félmeztelenül, mint ruhában. Vagány pasi lévén ő sem csinál ügyet a filmes meztelenkedésből, de jobban szereti, ha pucér mellkasa helyett inkább színészi alakítása kerül a középpontba.

A jóképű sztár egyébként a klasszikus drámai szerepektől az önfeledt bohóckodásig mindent tud, mégis inkább hírhedt széltolóként és ügyeletes szépfiúként él a nézők emlékezetében. Ezt az ítéletet leginkább magának, az S.O.S szerelem vagy a Kilenc és 1/2 randi című vígjátékokban játszott szoknyapecér figuráknak és zűrös nőügyeinek köszönheti.

A szabadúszó színész egy időben alaposan túltengett a mozikban, mostanra viszont tudatosan visszahúzódott a reflektorfényből, elmondása szerint lehiggadt, és sokat változott. Iván a nyarat színésztáborral, filmforgatással és vitorlázással tölti, de még szélesvásznon is láthatjuk, hiszen a Made in Hungáriát ismét műsorra tűzték a kertmozik.

Nagy Ervin

A Kaméleon sztárja, a szexis Nagy Ervin is elég bevállalós, még sosem mondott le szerepet amiatt, mert vetkőznie kellett.

Sőt, a daliás színész, ha a produkció úgy kívánja, akár az összes ruhadarabját hajlandó levetni.

A szép testű színész adottságait igyekeznek is kihasználni a rendezők, filmen és színdarabban is gyakran kérnek tőle vetkőzős számot. A szexi macsó már első nagy sikerében, a Szezonban is megvillantotta formás hátsóját, a Bacchánsnők című rendhagyó Euripidész-drámában pedig még ennél is tovább ment: Ádám-kosztümben lépett a porondra.

A 33 éves sztárt leginkább a mozikban futó romantikus vígjátékokból ismeri a közönség, pedig a kosztümös drámától a modern színdarabokig sok mindenben játszott már. Nyáron sem kell nélkülöznünk őt, a Belvárosi Színház új darabjában, az Esőemberben és a Thália Csókol Anyád! című komédiájában is láthatjuk. A munka mellett Ervin természetesen igyekszik sok időt tölteni kedvesével és májusban született kislányával is.

Nagy Zsolt

A férfiasan markáns Nagy Zsolt generációjának egyik legtehetségesebb színésze, nagyjátékfilmekben és színházi darabokban egyaránt láthattuk már. Kísérletező típus, a mozis produkcióktól a kis szobaszínházig mindent bevállal, nem fél sem a szélsőséges karakterektől, sem a meztelenkedéstől.

A jóképű, széles vállú sztár gyakran vetkőzik, a Szezon, a Zuhanórepülés, a Panel és az Új élet című mozikban is megszabadították ruhájától, de az Eszenyi Enikő rendezte Othello címszerepét is szinte félmeztelenül játszotta végig. Futással edzett izmos felsőteste csak úgy vonzza a női tekinteteket, főleg, hogy a vadóc színész egy cseppet sem feszeng a kamera előtt, akár ruhában van, akár anélkül.

Zsolt több mint tíz éve él együtt pszichológus-színháztörténész feleségével, Petrával. A pár Agárdon lakik, és három eleven lurkót nevel.
A szexis sztár a nyár elejét pihenéssel, az augusztust viszont munkával tölti, akkor kezdik ugyanis forgatni a Víkend című thrillert, melyben ismét egy vadabb figurát, egy bűnözőt alakít majd.

Képek: europress.hu, est.hu, moziplussz.hu, port.hu, files.blogter.hu.

Ezt is szeretjük