Íme Fördős Zé sármos édesapja: Lajos 60 fölött is remek formában van

Fördős Zé nem tagadja, apja, Lajos cégének köszönhetik ma, hogy ott tartanak, ahol.

fordos-ze-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fördős Zét A Konyhafőnök 2014-ben indult, legelső évadának műsorvezetőjeként ismerték meg a tévénézők, a főzőshow azóta nyolc évadot élt, továbbá két Junior-szériát, és 2021. november 15-én elindult a VIP, hatodik évada is. 

A neve ugyanennyire összefonódik a Street Kitchennel is, amely nyomtatott formában, online receptekkel és a YouTube-on videókkal is jelentkezik. Az utóbbin a 44 éves sztár édesapja is látható. 

Fördős Zé és apja

Fördős Zé 15 évesen felszolgálóként kezdte gasztronómiai karrierjét az édesapja cégénél: pohárleszedőből lett pultos, apa és fia pedig idővel üzlettársakká váltak. 

- A közösen eltöltött évek munkája mind értelmet nyer abban, amit most csinálunk. Apu cége anno szuperül működött, hatalmas sikereket értünk el. Ennek köszönhetjük, hogy ma itt tartunk - árulta el a gasztrosztár a Hot! magazinnak

- Az összes projektünket nagyon szerettük, ezeknek külön-külön történetük van. Azonban közös bennük, hogy mindegyik egy álmodozás eredménye. Eleinte a nyaralásokon inspirálódtunk, az ott látottakat hazahoztuk, és újragondoltuk - mesélte Lajos, aki hatvan fölött is sármos, és remek formában van. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Street Kitchen videóiban csak Fördős Zé és édesapja szerepelnek, de a családi összejöveteleken Zé édesanyja és húga tüsténkednek a konyhában, a karácsonyi menüt ugyanakkor mindig Lajos készíti el. Ropogós kacsacomb, szaftos borjúpaprikás és töltött dagadó is szerepel a menüsorban. 

A hetilapból kiderül az is, hogy az idősebbik Fördős az ünnepi alkalmat leszámítva miért nem főz otthon, csak a munkában: kizárólag a stúdióban hajlandó fakanalat ragadni a felszerelés és az ipari mosogatógép miatt. 

Rácz Jenő édesapja

Rácz Jenő a nagyapja és az apja után kapta a nevét. A Konyhafőnök sztárjának az édesapjával mindig közeli volt a viszonya, még akkor is, amikor több ezer kilométer választotta el őket. A kommentelők szerint nagyon hasonlítanak, és az édesapja olyan fiatalos, hogy úgy néznek ki, mintha testvérek lennének.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük