Fodor Zsóka és Koós János egy párt alkottak fiatalon: ezért nem házasodtak össze

Fodor Zsóka és Koós János nagyon boldogok voltak együtt.

koos-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár sosem titkolta, mégis csak kevesen tudják, hogy a Barátok közt egykori Magdi anyusa, Fodor Zsóka fiatalon együtt járt a nála öt évvel idősebb Koós Jánossal

A színész akkoriban nőtlen volt, így kapcsolatuknak nem volt semmi akadálya, ennek ellenére nem lett komolyabb a dologból. 

Fodor Zsóka és Koós János 

Fodor Zsóka akkoriban annyira szerelmes volt, hogy gyakran több száz kilométert utazott az országban, csak hogy láthassa Koós Jánost. Ennek ellenére egyikük sem gondolt házasságra. 

Koós János és Fodor Zsóka fiatalon egy ideig egy párt alkottak.
Fotó: Zih Zsolt / MTI

Nem akart elvenni, nem akartam hozzámenni, de kétségtelenül szép része volt az életemnek.

- Azt azért hozzá kell tennem, hogy amikor én Janival szerelembe estem, mert nagyon szerelmes voltam, akkor ő nőtlen volt. Egyszóval nem vettem el senkitől, és ő sem csalt meg velem senkit - emlékezett vissza a színésznő a Story magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy a most nyolcvanéves művésznő a kapcsolatukról mesélt, 2017-ben elárulta, szakításuk ellenére a barátság mindvégig megmaradt köztük. 

- Valóban nem csak egy kávét ittunk meg Jánossal. Már az a tehén is megdöglött, ami ennek a sztorinak a sírjáról lelegelte a füvet. Nem volt ez egy akkora nagy szerelem. Ez egy nagyon kellemes kapcsolat volt, a barátság a mai napig megvan. 

Fodor Zsóka nagy szeretettel emlékszik Koós Jánosra.
Fotó: Zih Zsolt / MTI

Nagyon szeretjük egymást, mint két idősödő ember. Nagyon szeretem Janit, akkor, amikor ebbe a kellemes szerelmi kapcsolatba kerültem vele, Janiért megőrültek a nők, én magam is, de hát ez akkor volt. Volt az életemben rajta kívül sok híres szerelmem, akikről nem beszélek - mondta akkor Fodor Zsóka a TV2 Mokka című műsorában. 

Koós János 2019 márciusában, 81 évesen hunyt el, Fodor Zsókával a halála napjáig nagyon jó viszonyt ápoltak. 

Tímár Éva és Bujtor István

Tímár Évát a tévénézők A mi kis falunk mindenbe belekotnyeleskedő, ősz hajú Joli nénijeként ismerik. Szinkronizált, több sorozatban, számos játék- és tévéfilmben szerepelt, volt, amelyikben egykori szerelmével, Bujtor Istvánnal együtt.  

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük