Fodor Zsóka hűtlenségen kapta volt párját - A színész csókolózás közben bukott le
Fodor Zsóka szemtanúja volt egyik párja hűtlenségének, de ezt a szakításkor sem árulta el neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fodor Zsókára a legtöbben a Barátok közt Magdi anyusaként emlékeznek. Amikor a sorozat 1998-ban elindult, már több mint 30 éves színházi múltat tudhatott maga mögött. A gyönyörű színésznő fiatalon egy ideig a Magyar Televízió bemondója is volt, valamint szépségversenyt is nyert.   

Nem csoda, hogy a lába előtt hevertek a férfiak. Volt olyan kapcsolata, amit féltékenység mérgezett meg. Szakított is a fiatalemberrel, de nem emiatt - mesélte a Life TV hétköznap délutánonként jelentkező műsorában. 

Fodor Zsóka hűtlen párja

- Volt egy szerelmem, nagyon jóképű fiú volt, és én se voltam csúnya. Ha lejöttünk együtt a lépcsőházban, és köszönt nekem egy férfi, fölhördült. Olyan szinten féltékeny volt, hogy a színházban próba közben leült a nézőtér közepére, és nézte, van-e más is, aki néz.

fodor-zsoka
Fotó: Life TV/Bréking

- Végül elhagyott egy szőke, bajszos dobosért. Azért volt féltékeny, hogy az a nő, akit ő birtokol, nehogy esetleg a szőke, bajszos dobosnak tetsszen… Vagy nem tudom. De ilyen is van. Sok minden történt az életemben, de ez volt az unikum - osztotta meg a csütörtöki Bréking nézőivel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A színésznő elárulta: nem csalódott, inkább döbbent volt, és nehezen dolgozta fel, hogy a féltékeny párja elhagyta egy másik férfiért. 

- Katona Klári segített ebben, a drágám: én mentem Nyugat-Berlinbe a keresztanyámhoz, ő meg Kelet-Berlinbe lemezt készíteni.  Mellettem ült a repülőgépen, és zokogtam neki. Borzasztó volt. 

fodor-zsoka-breking2
Fotó: Life TV/Bréking

Kiderült, a kapcsolatnak mégsem a férfi vetett véget, hanem Fodor Zsóka, miután hűtlenségen kapta a párját, de ezt soha nem vetette a szemére. 

- Láttam őket kézen fogva sétálni és csókolózni egy bizonyos folyó partján. Nem mentem oda. Később azt mondtam neki: "Úgy érzem, ez a kapcsolat nekünk nem jó, mert te nagyon féltékeny vagy." Miért bántottam volna meg? Én senkivel nem válok el haragban. Egyébként már meghalt az illető, színész volt - mondta a 78 éves sztár. 

Fodor Zsóka fiatalkori fotói

A színésznőről nem köztudott, hogy fiatalon szépségversenyt is nyert. Ez a TV2 Hal a tortán című műsorának egyik 2016-os adásában derült ki, amikor az egyik játék feladványa az volt, hogy Fodor Zsóka, a Békéscsaba szépe lábszépségversenyen vagy mellszépségversenyen nyert-e. A helyes megoldás az utóbbi volt. 

Ezt is szeretjük