Ez a barna szépség Fluor Tomi barátnője - Őt is meglepte, kibe szeretett bele
Fluor Tomi új barátnője a Rakpart című klipben is szerepelt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fluor Tomi előző barátnőjével, Lottival 2016-ig alkotott egy párt. Évek óta szingli, de nem is olyan rég azt nyilatkozta, vágyik a szerelemre, egy komoly kapcsolatra, és szeretne már családot alapítani. Nemrég kiderült, a 31 éves sztárra rá is talált a szerelem. A Wellhello zenésze először a Blikknek mutatta meg, ki az új barátnője, és árulta el, hogyan ismerkedtek meg. 

A sors útjai kifürkészhetetlenek: kiderült, Fluor Tomi és a gyönyörű, barna hajú lány, Mesi négy évvel ezelőtt szerepelt a Rakpart klipben. 

- Ő az, akit a hátamon viszek a kavicsok közé. Érdekes, hogy tényleg hány szerelmet bír el a rakpart - mondta Fluor.

Tehát évek óta ismerik egymást, de januárban valami megváltozott közöttük, őket is meglepte, hogy már nem csak barátként tekintettek egymásra. Hivatalosan február 14-ét tekintik a szerelmi kapcsolatuk elindulásának. Ekkor forgatták az Ittalvós című számhoz Fluor Tomi új videoklipjét, melyben Mesi már abszolút főszerepet kapott, ő alakítja benne Fluor barátnőjét.  

fluor-tomi-batch
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Annyi mindent megéltünk egy nap alatt. Például húsz emelet magasról lógtunk a mélybe, közben fogtam a karját, hogy le ne essen. Ez a forgatás fordulópont volt a kapcsolatunkban, úgyhogy megbeszéltük, onnan datáljuk magunkat. Bár ez egy friss kapcsolat, de végre újra szerelmes vagyok. Hosszú ideig nem volt az életemben olyan lány, aki igazán megfogott volna - mesélte a zenész a napilapnak.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük