Fluor Tomi ebbe a gyönyörű énekesnőbe szerelmes - Mesi a reggeli műsorban szerepelt

Fluor Tomi barátnője, Mesi a zenei pályán érvényesül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fluor Tomi és barátnője, Sarkadi-Szabó Emese, becenevén Mesi 2019 februárjában szerettek egymásba. Bár régóta ismerték egymást, barátságuk csak mostanra alakult át szerelemmé. A fiatal lány és a Wellhello frontembere 2013-ban ismerkedtek meg, Mesi abban az évben feltűnt a Rakpart videoklipjében is, de azóta szerepet kapott a rapper Ittalvós című videójában is, ami idén tavasszal jelent meg. A sztár újdonsült barátnője eddig nem nagyon mesélt a karrierjéről, ám most meghívták a FEM3 Café szerda reggeli adásába.

Fluor Tomi barátnője gyönyörű nő

A gyönyörű Mesi párjához hasonlóan szintén művészi beállítottságú, bevallása szerint, bár egyik szülője ereiben sem zenész vér csörgedezik, a muzsika szeretetében nevelkedett. Elsős korában népdaléneklési versenyen vett részt, de arra nem emlékszik, hogy mikor jött el az a pont, amikor elhatározta, hogy tényleg zenéléssel szeretne foglalkozni.

Sarkadi-Szabó Emese kedveséhez hasonlóan szintén zenéléssel foglalkozik.
Sarkadi-Szabó Emese kedveséhez hasonlóan szintén zenéléssel foglalkozik.
Fotó: FEM3 Café

- 15 éves koromban felfedezett egy zenei menedzsment, akikkel két videoklip és két dal született meg, viszont, mivel nagyon fiatal voltam, akkor még nem nagyon tudtam, mit is szeretnék csinálni, meg, hogy milyen zenei irányzatot képviselhetnék. Miután mindezekre rájöttem egy-két évvel később, akkor alapítottam meg a Suburband nevű hip-hop-jazz-funky együttest két rapper sráccal, akikkel csodálatos éveink voltak - emlékezett vissza.

A csapatával megnyertek egy tehetségkutatót, ezután pedig két évig turnéztak együtt, több fesztiválon részt vettek, a Budapest Parkban is adtak koncertet Majka zenekara előtt. Azonban feloszlottak. Ezután itthon dolgozott a zenei iparban, volt marketinges zenei kiadónál, menedzserként is kipróbálta magát, elmondta, élvezi a háttérmunkát is. Honyecz Ferenc hárfaművész és Rhani Krija formációjába, a The Garland Bandbe kérték fel énekesnőként, a csapat a világzenei műfajban utazik, így ezen a területen is kipróbálhatta magát. 

Az elmúlt pár évben nagyon sok kollaborációja született, szellemírással is foglalkozik, azaz más zenészek dalaihoz ő szerzi a dalszöveget. Írt már dalt a Magna Cum Laudénak és Csepregi Évának is. Legutóbb Jabin Péterrel működött közre, daluk az Új vágy címre hallgat. Mesi a dalszövegírás mellett más feladatot is ellátott, ugyanis a dal alatt az ő énekhangja hallható. A lány művésznévként a bájosan csengő Emyt választotta.

Íme, Fluor Tomi és Emese szerelmes fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Fluor Tomi és párja, Emese szerelmes fotóit.

Ezt is szeretjük