Íme, Fésűs Nelly így tartja fenn a lángot kapcsolatában
Fésűs Nelly évek óta él boldog házasságban, ám ezért rendesen meg kell neki is dolgoznia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mai világban sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy milyen nehéz igaz társra lelni. Ám ha meg is találjuk párunkat, fel kell készülnünk arra, hogy az évek során bizony még a legforróbb, legintimebb párkapcsolat is könnyedén elszürkülhet és kihűlhet.

Nem véletlen, hogy egyre több a szakítás és a válás - nagyon kevés pár képes közös erővel megdolgozni azért, hogy viszonyuk idővel ne fulladjon a teljes érdektelenségbe és unalomba. Fésűs Nelly azonban nem tartozik közéjük.

A 38 éves színésznő ugyanis évek óta él boldog és harmonikus házasságban férjével, akibe saját bevallása szerint még mindig ugyanolyan szerelmes, mint amikor megismerkedtek. Arról nem is beszélve, hogy született egy gyönyörű kislányuk, Csenge, akinek érkezése mindkettejüket nagy örömmel töltötte el.

Elárulta, mitől jó a szex évek múltán is

De vajon mi lehet a titka a töretlen szerelemnek? A gyönyörű sztármami örömmel árulta el, hogy mivel tartja fenn a lángot - Fésűs Nellyt a Cool Night Extrában kérdezte Orosz Barbara arról, hogy milyen a jó szex egy több éves kapcsolatban.

A színésznő kifejtette, szerinte nagyon fontos, hogy egy kapcsolatban fennmaradjon a kölcsönös érdeklődés, mind testileg, mind lelkileg.

Nem kellenek tabuk

- Ha két ember szereti egymást, és nem két napja vannak együtt, hanem évek óta, akkor nem hiszem, hogy a kapcsolatukban kell, hogy legyen tabu, de természetesen vannak dolgok, amiket az egyik szeret, a másik pedig nem, illetve fordítva - mondta Fésűs Nelly a Cool Night Extrában.

Nelly azt is kiemelte, hogy manapság sok kapcsolaton a bevett klisék, az unalmas pózok, a megszokás lesz úrrá, ez pedig kioltja a kezdeti tüzet.

A színésznő emellett arról is beszélt, hogy szeret ellazulni egy fáradt nap végén, de azt sem rejtette véka alá, hogy a mai napig forró együttlétekben van részük kedvesével.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük