Fésűs Nelly kisebbik lánya tiszta anyja: Elza örökölte a szépségét

Fésűs Nelly kislánya, a szeptemberben másodikos Elza éppolyan gyönyörű, mint az édesanyja.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly és kisebbik lánya nagyon hasonlítanak. A színésznő 2014-ben hozta a világra Elzát, az immár nyolcesztendős sztárcsemetén egyre jobban látszik, édesanyja szépségét örökölte. 

Elza édesapja ölében ülve adott interjút a Fókusznak. A képernyőn keresztül is kétségtelen, ugyanolyan bájos mosolya van, mint az anyukájának, ráadásul abban a tekintetben is illik rá, hogy az alma nem esett messze a fájától, hogy neki sincs lámpaláza, ha forog a kamera.

Fésűs Nelly és lánya hasonlítanak

Az RTL Klub műsorában arról kérdezték apát és lányát, hogyan telik a 2022-es nyári szünet, Elzának kell-e tanulnia a vakáció alatt. Vajtó Lajos elárulta, nem követelik meg tőle, hogy mindennap órákat görnyedjen az íróasztala felett, inkább játékos feladatokat csempésznek be a mindennapjaiba, amíg tart a szünidő.

fésűs-nelly-és-elza
Fotó: RTL Klub/Reggeli, RTL Klub/Fókusz

- A gyereket hagyni kell, hogy pihenjen, hiszen rettenetesen le vannak terhelve. Ugyanakkor az is igaz, hogy teher alatt nő a pálma. Mi úgy gondoljuk, Elza bírja a terhelést, nyáron is kell az agyát egy kicsikét tornáztatni. 

elza
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Elza szeptemberben kezdi a második osztályt. Osztályfőnökétől nem kötelező olvasmányt vagy feladatokat, hanem egy nyári bakancslistát kapott, amelyet az évnyitóra meg kell csinálnia. A lista olyan programokat tartalmaz, mint a családi társas vagy piknik a szabadban.

Sarka Kata és lánya

Sarka Kata 13 éves lányát is magával vitte a 2022-es Glamour Women of the Year gálára. Hajdú Noémi csak úgy ragyogott édesanyja mellett, ahogy végigvonultak a fotósok előtt. Noncsi magas termetével és sudár megjelenésével bármelyik kifutón végiglejthetett volna a vidám, fiatalos, pöttyös szettben, amelyben megjelent.

Ezt is szeretjük