Mint az ikrek! Fésűs Nelly és 20 éves lánya egyre jobban hasonlítanak

Fésűs Nelly és Csenge külsőre egymás tükörképei, viszont vannak témák, amelyekről nem is gondolkozhatnának különbözőbben.

fésűs-nelly-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyönyörű vonások, karakán személyiség, jó énekhang és színpadi jelenlét - csak pár dolog, amit kapásból fel tudunk sorolni, ha arra gondolunk, Fésűs Nelly nagyobbik lánya, mit örökölt az édesanyjától. 

Csak rá kell nézni Horváth Csenge fotóira, egyből észrevehető a hasonlóság közte és a színésznő közt, ami mintha évről évre még látványosabb lenne.

Fésűs Nelly és Csenge hasonlósága

Akkor pedig még szembetűnőbb, ha egymás mellett pózolnak. Ezen az anya-lánya autós képen azt lehet megfigyelni, milyen ragyogó mosolya van mindkettejüknek.

Lehet, hogy külsőre olyanok, mint az ikrek, és belső tulajdonságaikban is vannak hasonlóságok, de jó néhány kérdésben máshogy gondolkoznak, például a házasság intézményével kapcsolatban. Míg a színésznő szerint egy kapcsolat megkoronázása az esküvő, lánya ezt nem így látja.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Manapság annyi válást látni, talán már nem annyira menő házasodni, mint korábban. Én szívesen igent mondanék egy eljegyzésre, de nem biztos, hogy valaha oltár elé is állnék - fejtette ki a Story magazinban.

Profilból is látszik a köztük lévő hasonlóság.
Profilból is látszik a köztük lévő hasonlóság.
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

A párválasztás terén sem egyezik az ízlésük, igaz, ebben a kérdésben nyilvánvalóan közrejátszik, hogy nem egy korosztályba tartoznak. Míg Fésűs Nellynek Jason Momoa nagy favoritja, Csenge szemében a 43 éves mozisztár már nagypapa.

- Nyilván, aki anyának bejön, az nekem már bácsi, akit kitolnék a teraszra, és letakarnám egy kockás lepedővel.

Nézd meg Fésűs Nelly kisebbik lányát is!

Fésűs Nellyről gyönyörű címlapfotó készült: férjével és kisebbik lányával pózolt a kamerának. A felvétel nemcsak a családi idillről árulkodott, hanem arról is, Elza ahogy nő, ő is egyre inkább hasonlít az anyukájára.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük