Megszületett Fenyő Miklós lányunokája: Lauráról cuki babafotót posztolt

Fenyő Miklóst fia ajándékozta meg második unokájával. Laura egy héttel ezelőtt jött a világra.

fenyő-miklós-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Az ember néha különleges ajándékot kap" - ez az első sora Fenyő Miklós friss Facebook-bejegyzésének. Azt tudatta a nagyvilággal így, hogy megszületett második unokája.

Az eMeRTon-díjas zenész házasságából két gyermek született: fia, Dávid 1974-ben, lánya, Diána 1976-ban. Első ízben utóbbi révén tapasztalhatta meg a nagypapaság örömeit. Diána 2014. május 5-én ajándékozta meg egy fiúunokával, Balázzsal.

Megszületett Fenyő Miklós unokája

Ezúttal fiáéknál volt gyermekáldás. A tüneményes Laura világra jöttével Fenyő Miklós lányos nagyszülővé vált. Cuki babafotót posztolt a csöppségről, a kislány mindössze egyhetes.

A kommentelők elolvadtak a felvételek láttán, rövid időn belül több ezren gratuláltak az immár kétszeres nagyszülőnek. 

Fenyő Miklós egyébként ritkán tesz közzé családi fotót a közösségi oldalain. Idősebbik unokáját, Balázst utoljára 2022 nyarán mutatta meg. Az akkor nyolcesztendős kisfiúval a Balatonnál fotózkodtak.

Nézd meg Fenyő Miklós fiúunokáját is!

Fenyő Miklós csak ritkán mutatja meg fiúunokáját, így aztán, ha posztol a Facebook-oldalára, a rajongói mindig meglepődnek, hogy Balázs milyen nagy már. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük