Feke Pál kislánya, Mimi már elmúlt 4 éves: "Elképesztő kiscsaj, imádom!"
Feke Pál kislánya, Mimi már most ugyanúgy rajong a világot jelentő deszkákért, mint híres édesapja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feke Pál 18 éves kora óta folyamatosan színpadon van, negyvenesztendős korára eljátszotta a világ musicalirodalmának legnagyobb szerepeit. 22 évesen eljátszotta az egyik legnehezebb szerepet, Webber Jézus Krisztus Szupersztárjának címszerepét a Szegedi Dóm téren. 

Az ország akkor ismerte és szerette meg, amikor 2008-ban megnyerte a Magyar Televízió István, a király rockopera 25 éves jubileumi előadássorozatára elindított versenyét.

Feke Pál kislánya

- Kisgyerekként édesapja lemezei között bukkant rá az István, a királyra, és - ahogy ő fogalmazott -, ez a találkozás az egész életét megpecsételte. Fiatalon szeretett bele a színházba, ám nem csak a színészetbe és az éneklésbe, hanem minden apró részletbe - mesélte a Reggeli Mannában Hepi Endrének és Hudák Anitának.

feke-pal
Fotó: 98.6 Manna FM

- Anyukámék nagy örömére kizártam őket a nappaliból, mert színházat játszottam. Nagy dolog, hogy ki is mentek, mert nem minden szülő teszi ezt meg. Függönyökből díszletet varrtam, a gőzölős vasalót odatartottam, az volt a füstgép - emlékezett vissza a színész, aki akkoriban még a szomszédságból toborozta össze a nézőket, és a jegyeket is maga készítette. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ma már Feke Pál is egy kisgyermek édesapja. Mimi édesanyja az egykori öttusázó Gyenesei Leila, akivel a színész 2016 augusztusában házasodott össze. 2019 novemberében közleményben tudatták, hogy a három év házasság után elválnak, és mindketten azt tartják a legfontosabbnak, hogy a kislányuk semmiben ne szenvedjen hiányt.

- Ő is teljesen exhibicionista, elképesztő kiscsaj, imádom. Több mint négyéves. Érdekes, amikor azt látom, hogy bontogatja a szárnyait, ő is a színpadon áll, és jönni akar be a színházba. Amikor kitört a vírus, nehéz volt, hogy nem tudtuk vinni a színházba, meg sehová. Úgyhogy most van mit bepótolni - mesélte a rádióműsorban Feke Pál. 

feke-pal-gyenesei-leila
Fotó: RTL Magyarország

Az alma nem esett messze a fájától, és a 2017 augusztusában született Mimi már most ugyanúgy rajong a világot jelentő deszkákért, mint ő maga, és hozzá hasonlóan otthon is szívesen játszik színházasdit. 

- Egy kicsi színházat csináltunk függönyökből, de mindig azt mondom, hogy a szülők egyik nagy felelőssége, hogy ne önmagukat akarják megvalósítani a gyerekben, hanem megpróbálni észrevenni azt, hogy az a gyerek mire vágyik, és miben tud jó lenni. Ilyen szempontból a háttérből néztem, hogy teljesen magától elkezdte csinálni - árulta el a 98.6 Manna FM vendégeként.

Feke Pál szerelme, Nóra

Már nem titok, hogy másfél évvel a válása után Feke Pál újra szerelmes: a színész június vége óta a nagy nyilvánosság előtt is vállalja új párját. Ekkor mutatkoztak először sajtónyilvános eseményen, mégpedig a legendás magyar labdarúgóról, Puskás Ferencről szóló musical szabadtéri bemutatóján a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Ezt is szeretjük