Már a 8. hónapban van - A magyar sztár 49 évesen várja első gyermekét
Fejős Éva elárulta a baba nemét, és hogy hányadik hónapban van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fejős Éva nagy meglepetést okozott, amikor november 12-én kitette a saját nevét viselő magazinja címlapját, amelyen ő látható babapocakos kismamaként. A népszerű regényíró, újságíró eddig részletekkel nem szolgált, mert hét hónapos terhesen Bangkokba vágyott, és el is utazott, most viszont azt is megosztotta a Lokál olvasóival, hogy kislányt hord a szíve alatt.

- Január végén születik meg a kislányunk. Már most nagyon jó baba, rosszulléteim sem voltak. Szerencsére nem vagyok veszélyeztetett terhes a korom miatt, sehova sincs odaírva a terhességi kiskönyvemben. Az eddigi vizsgálatok szerint makkegészséges a pici, azt hiszem, most nem is kívánhatok ennél többet - mesélte a lapnak.

Párjával 20 éve együtt van, és vágyott már gyermekre, de ez csak 49 évesen adatott meg neki.

- Éveken át jártam mindenféle vizsgálatra, kaptam meddőségi kezelést, laparoszkópos műtéteim is voltak. Örültem volna, ha korábban jön a baba, de sejtettem, hogy nekem ilyen hosszú utam lesz - osztotta meg az olvasókkal.

Magyar sztárok, akik 40 fölött hozták világra első gyermeküket

Kevés olyan hazai sztárt találunk, akik a negyedik vagy ötödik iksz után az első gyermekével állapotos, de nem Fejős Éva az egyetlen. Nézd meg őket képes összeállításunkban!

Ezt is szeretjük