Fejős Éva 49 évesen lett édesanya: 4 éves kislánya egy szőke fürtös angyalka
Fejős Éva kislánya rengeteget nőtt az elmúlt négy esztendőben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2017. január 23. nagyon különleges nap Fejős Éva számára, ekkor adott életet kislányának. Ugyan a híres írónő régóta vágyott gyermekre, az anyaság 49 éves korára adatott meg neki

Immár négy esztendeje annak, hogy megszületett Linda, aki rengeteget nőtt az utóbbi időben. Szőke fürtjeivel és mosolyával épp úgy fest, mint egy földre szállt angyal.

Fejős Éva és 4 éves kislánya

Az 54 éves sztár a Story magazinnak mutatta meg csemetéjét. A lapnak a szülői lét nehézségeiről mesélt, továbbá lerántotta a leplet pár olyan dologról az anyasággal kapcsolatban, amelyet másképp képzelt.

- Gyereket nevelni, focizni, könyvet írni mindenki tud, igaz? Legalábbis elvben. Nos, én harminckét sikerregénnyel a hátam mögött csak a harmadikat merem bevállalni, a gyereknevelést az elmúlt négy évben csak tanultam, és még mindig tanulom - bizony, vannak meglepetések.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mint minden édesanya, ő is már azelőtt fantáziált arról, milyen lesz gyermekével az élet, mielőtt az világra jött volna. Elképzelte, hogy lánya mellett milyen könnyedén tud majd dolgozni, ám a gyakorlatban ez nem működött ilyen egyszerűen.

- Amikor kisbaba volt, az első évben valóban könnyen tudtam írni Linda mellett, hiszen sok volt az alvásideje, azonban mostanában erről szó sincs! Regényt, cikket írni vagy óvodaidőben tudok, vagy éjszaka. Ez nem panasz, de ő négyévesen még csak rövid ideig játszik el egyedül. Viszont rendkívül szeret beleírni a kézirataimba, előfordult, hogy csak a korrektorunk vette észre a Linda által átdolgozott szöveget valamelyik könyvemben.

Az írónő az óvodáról is más terveket szövögetett. Elképzelései szerint lánya kihagyja az ovit, és az iskolás évekig otthon maradtak volna együtt, ám ez sem így történt.

- Meggyőződésem volt - részben saját gyerekkori tapasztalataim miatt -, hogy az óvoda szükséges rossz, és úgy gondoltam, mivel szabadúszó vagyok, itthon írok, és itthonról intézem a kiadóm ügyeit, Linda iskoláskoráig itthon lesz majd velem. Ez a teóriám nagyjából másfél éves kora körül dőlt meg, amikor szó szerint bekéredzkedett a szomszédos bölcsődébe… Később beírattuk, de addig is naponta jelezte, hogy szeretne bemenni a gyerekek közé. 

Fésűs Nelly kisebbik lánya

Sokakat ámulatba ejt, hogy Fésűs Nelly milyen gyönyörű gyerekekkel büszkélkedhet. A színésznő gyakran mutatja meg szíve csücskeit az Instagramon - rajongói legnagyobb örömére. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tüneményesen fest a hatéves csemetéje, Elza.

Ezt is szeretjük