Fehér Anna, a Szomszédok Almája 52 évesen is gyönyörű
Fehér Anna ma ünnepli 52. születésnapját, de alig változott az eltelt időben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fehér Anna manapság nem igazán szerepel a tévében, mégis az egész ország ismeri és kedveli, hiszen annak idején a nagysikerű Szomszédokban ő alakította Lenke néni és Taki bácsi unokáját, a bájos Almát.

Nos, azóta bizony eltelt jó néhány év - és bármily hihetetlen, a színésznő éppen ma, azaz május 28-án már az 52. születésnapját ünnepli! Ebből az alkalomból tegnap az RTL Klub Reggelijébe is elfogadta a meghívást, ahol a két műsorvezető, Mónika és Szujó Zoltán köszöntötte fel a hihetetlenül fiatalos sztárt.

Szülinap egy baráttal

És nemcsak ők: egy meglepetésvendég szintén érkezett a műsorba. Ő nem volt más, mint Kerekes József színművész, akit leginkább manapság a Vacsoracsata hangjaként ismernek a nézők. Mint kiderült, Fehér Annával már évtizedek óta barátok!

Tulajdonképpen egy színdarab hozta őket közel egymáshoz: annak idején ugyanis a József Attila Színház Budapest anno című előadásában együtt játszottak. Kerekes elárulta, eleinte ugyan voltak köztük súrlódások és véleményellentétek, ám végül mély barátság alakult ki közöttük.

A színésznő rajta kívül Csonka Andrással is rendkívül jóban van: bevallása szerint ugyan nem találkoznak olyan gyakran, de mégis tudják, hogy bármikor számíthatnak a másikra. Ha pedig sikerül időt szakítaniuk egy kis baráti csevejre, akkor onnan folytatják, ahol legutóbb abbahagyták.
Szeret ünnepelni

Fehér Anna egyébként arról is mesélt, egyáltalán nem ódzkodik a születésnapok ünneplésétől: úgy véli, bármennyire ijesztő, hogy megint eltelt egy év, ugyanakkor örömteli is, végső soron ezt is meg kell érni. Ráadásul a családdal és a barátokkal egy ilyen jeles esemény csak plusz alkalom arra, hogy jókat egyenek, és hogy kifejezzék szeretetüket a másik iránt.

Talán kevesebben tudják, de a művésznő a Játékszín társulatának a tagja, jelenleg is több darabjukban látható. Éppen a napokban fejezték be a Magányos cédrus próbáit - a nyolcvanas években játszódó krimiszerű történetet ősztől kezdik majd játszani rendszeresen.

Emellett olykor filmen is felbukkan, legutóbb a 2007-es Márió, a varázsló olasz-magyar filmdrámában találkozhattak vele rajongói a mozivásznon.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük