Fásy Zsüliett vékonyabb, mint valaha: medencézős fotóján lapos hasat villantott

Fásy Zsüliett nem csak tartja a fogyását, egyre vékonyabb. Ez jól látszik a fotón, amit Törökországban készített.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett Törökországba utazott, hogy egy kicsit visszarepüljön a nyárba. Október 5-én jelentkezett be először a mesés környezetből, egy olyan képet tett ki az Instagram-oldalára, amelyen az Antalya Lara Beach nevű strandon látható.

Egy nappal később ugyanitt pózolt, de sokkal kihívóbb szerelésben: bikinibugyiban és hasvillantós hosszú ujjúban fotózkodott a medenceparton.

Fásy Zsüliett alakja

A falatnyi felsőrészben jól kivehető, milyen tökéletesek a vonalai. Az egész alakos fotón egyértelműen látszik, karcsúbb, mint valaha.

Fásy Zsüliett medencézős képét ide kattintva nézheted meg.

A kommentelők is kiszúrták, milyen fantasztikusan fest, sok bókot kapott csinos alakjára. 

"Nagyon jól nézel ki!"

"Gyönyörű vagy!"

"Nagyon szép"

Fásy Ádám lánya az elmúlt években rengeteget változott, miután több mint negyven kilót fogyott, olyan más lett a megjelenése, hogy voltak, akik fel sem ismerték az utcán. Az étrendjét fokozatosan, kis lépésekben reformálta meg, a módszer sikeressége pedig szemmel látható, egy deka sem jött vissza rá, sőt egyre vékonyabb.

Radics Gigi bikiniben

Radics Gigi kislánya születése óta először mutatta meg magát bikiniben a közösségi oldalán. Utoljára 2019-ben láttunk róla bikinis képeket, amiket az öccse fotózott. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük