Fásy Ádám látványosan lefogyott - 12 kilót adott le 2 hónap alatt
Fásy Ádám felesége miatt határozta el, hogy leszámol a súlyfeleslegével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Ádám nemcsak mulatós sztár, de tehetséges szakács is. Többször bebizonyította, hogy ő a magyaros ételek elkészítésének egyik koronázatlan királya. Most egy időre száműzte az életéből a kolbászt és a szalonnát, ugyanis szigorú diétába kezdett.

A koronavírus miatt vissza kellett vennie az állandó pörgésből, azonban esze ágában sem volt láblógatással tölteni a karantént. Eltökélte, lefarag a hasából, hogy jobban tetsszen a feleségének, Marikának.

Fásy Ádám 12 kilós fogyása

Teljesen új étrendet alakított ki magának: napi ötször-hatszor evett, kizárólag csirkét, leveseket és rengeteg zöldséget. A kedvence a paradicsom lett, amiből olykor magában is elmajszolt egy-egy darabot, hogy elűzze az éhséget.

A bal oldali kép 2019 májusában készült róla, a jobb oldali pedig egy évvel később.
A bal oldali kép 2019 májusában készült róla, a jobb oldali pedig egy évvel később.
Fotó: TV2 Mokka

Elárulta, eleinte nehéz volt lemondania a kedvenceiről, hiszen imádja az ízletes fogásokat, de négy-öt nap után teljesen átállt az új ízekre.

Eldöntöttem agyban, meg kell szabadulnom a fránya kilóktól, hogy jobban érezzem magam, és a feleségem kedvében járjak.

A Mokka műsorvezetői valósággal elájultak, amikor meglátták a látványos átalakulását, nem győztek csodálkozni, hogy mindössze két hónap elteltével már 12 kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg. Nem csak a megjelenésén mutatkozik meg a hatalmas változás, sokkal fittebb is lett, mivel az étkezés mellett a sportolásra is jobban odafigyelt.

fásy-ádám-2
Fotó: TV2 Mokka

- Meg is erősödtem, mivel rettentően sokat tornáztam a diéta mellett. Azt gondolom, hogy az étkezés mellett az edzés, ami karban tudja tartani az embert. Naponta ellipszistrénerezek, nyilván mértékkel, mivel a lábam miatt nem lehet túlzásba esni.

Fásy Zsüliett fogyása

Fásy Ádám kislányából mára 22 éves, felnőtt nő lett, aki már kevesebbet szerepel, mint az elmúlt években. Az Instagram-odalára is négy év után, idén áprilisban posztolt új fotót. A követői meg is lepődtek, ugyanis a képeken látványos, Fásy Zsüliett milyen sokat fogyott. Míg más az önkéntes karanténban hízott, Fásy Ádám és lánya jó pár kilótól szabadult meg.

Ezt is szeretjük